Najnovije vesti

Danilovićeva supruga: Saša branio Filipovićevu devojku!
Foto: Dado Đilas, Kurir

Danilovićeva supruga: Saša branio Filipovićevu devojku!

Crna Hronika
Saša je primetio da situacija može da se otrgne kontroli, da verbalna agresija prema njoj eventualno može da preraste u veći problem, rekao joj je da je bolje ode, što je ona i učinila. Tada je došlo do prvog incidenta. Saša je pokušao da smiri Branka, kao i čitavu situaciju i tada je zadobio prvu ranu na čelu

BEOGRAD - Supruga proslavljenog košarkaša Predraga Danilovića, Svetlana rekla je u nedelju veče da incident u kojoj je on zadobio ozbiljne povrede u beogradskom restoranu "Kafanica" nikako ne može da se smatra kafanskom svađom među prijateljima.

Bivši reprezentativac je, prema njenim rečima, pokušao da obuzda svog prijatelja Branka Filipovića koji je u jednom trenutku večeri postao agresivan prema svojoj devojci Sanji.

"Saša je primetio da situacija može da se otrgne kontroli, da verbalna agresija prema njoj eventualno može da preraste u veći problem, rekao joj je da je bolje ode, što je ona i učinila. Tada je došlo do prvog incidenta. Saša je pokušao da smiri Branka, kao i čitavu situaciju i tada je zadobio prvu ranu na čelu", navodi se u saopštenju Danilovićeve supruge.

Ona je potvrdila da je Danilović, pri prvom dolasku ekipe Hitne pomoći, rekao da je sve u redu, ali je negirala da je bilo kome pretio oružjem ili sukobom.

"Nastavak nemilog događaja usledio je kada se učinilo da se sve ipak završilo i kada je Saša želeo da se uveri da je sve u redu, kako bi se mirno razišli. Sukob je nastavljen, a završen je na taj način na koji se završio, njihovim fizičkim obračunom koji Saša nije inicirao, već je pokušavao da obuzda svog prijatelja", navela je Danilovićeva.

Ona je dodala i da Filipoviću to nije prvi incident u lokalu "Kafanica" u Koštunjaku čiji je vlasnik, kao i da je njen suprug do sada jedini uspevao da ga smiri.

"Saša se nadao da će i te večeri uspeti, smatrajući da Filipović neće napraviti veći problem u njegovom društvu, ali eto kad tad je to očigledno moralo i da se desi, nažalost. To je jedina istinita priča koja se dogodila, za koju nikako ne smatramo da je bila kafanska svađa među prijateljima", ističe se u saopštenju.

Ona je negirala i da je Filipović posle incidenta posetio njenog supruga u bolnici i navela da je zvao neke prijatelje kako bi "izvidio situaciju".

Danilović je povređen pretprošle noći kada je uboden nožem u "Kafanici" u Košutnjak.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...