Mladić uboden nožem u leđa u Skoplju

Incident

Mladić uboden nožem u leđa u Skoplju

Crna Hronika -
Napadnuti skopski mladići tvrde da su napadači bili Albanci

SKOPLJE - U incidentu koji se dogodio sinoć u centru Skoplja jedan mladić je uboden nožem, a još četvorica su povređena.

Kako je saopštila policija, incident se dogodio kodUniverzitetske biblioteke, kada je trojicu mladića uzrasta od 21 godine iz provincije napala grupa od 15 mladića, za koje su žrtve rekle da su albanske nacionalnosti.

U tuči jedan od trojice napadnutih je uboden nožemu leđa, ali je uspeo da pobegne. Na nekoliko stotina metara, kod Muzeja za nacionalnu borbu mladić se onesvestio, a pronašli su ga policiski službenicikoji su ga preneli u Gradsku bolnicu gde je operisan i nije u životnoj opasnosti.

Mediji su javili da se tokom večeri dogodila serijaincicenata, u autobusima i na ulicama, ali nema informacija o povređenima niti privedenima.

Incidenti se povezuju sa prijateljskom fudbalskom utakmicom koja se odigrala juče na Nacionalnoj areni Filip Drugi u Skoplju između Vardara i Šalke 04, gde je na trenutak morala intervenisati i policija, kada su navijači Vardara počeli da skandiraju nacionalističke parole.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track