TRAGEDIJA: Troje Srba poginulo kod Žabljaka!

Dve žene i mladić stradali, troje povređeno

TRAGEDIJA: Troje Srba poginulo kod Žabljaka!

Crna Hronika -
Marko Ignjatović (25), Nada Karakašić (44) i Neda Popović (26) nastradali, dok su Biljana (41) J. i Zoran (44) J. teško povređeni u sudaru „fijata“ i „pasata“ na putu Žabljak-Šavnik

ŽABLJAK - Koban put u Crnu Goru!

Državljani Srbije Marko Ignjatović (25), Nada Karakašić (44) i Neda Popović (26) poginuli su u nedelju oko 19 sati u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod tunela Ivica, na magistralnom putu Žabljak-Šavnik u Crnoj Gori, dok su njihovi saputnici, bračni par Biljana (41) i Zoran J. (44), teško povređeni.

U nesreći je povređen i crnogorski državljanin Milenko Ć. (31).Direktan sudar- Do sudara je došlo na izlazu iz tunela Ivica, kad su se direktno sudarili „pasat“ nikšićkih registracija i „fijat multipla“ novosadskih registarskih oznaka.

Nastradali Srbi bili su putnici u „fijatu“, s njima u kolima bio je i povređeni bračni par, dok je „pasatom“ upravljao Milenko Ć., koji je bio sam u kolima. Policija još nije utvrdila ko je bio za volanom automobila iz Srbije - prenose crnogorski mediji.Nezvanično, do nesreće je najverovatnije došlo kad je vozač „fijata“ izgubio kontrolu na izlasku iz tunela. Automobil je prešao na suprotnu stranu kolovoza i zakucao se u „pasat“, koji je naišao iz suprotnog smera.Vatrogasci sekli kola- Udarac je bio toliko jak da su prednje strane oba automobila potpuno smrskane. Na lice mesta došla je i vatrogasna ekipa, kako bi izvukla postradale iz olupine automobila. Nažalost, lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt troje Srba, dok su povređeni bračni par iz Srbije i Milenko Ć. hitno prebačeni u bolnicu u Pljevljima - prenose mediji i dodaju da se Milenko Ć., vozač „pasata“, nalazi u veoma teškom stanju i da se lekari bore za njegov život.- On je u komi i biće prebačen u Klinički centar Crne Gore - navode crnogorski mediji.

Jezivo... Vatrogasci sekli automobile da dođu do povređenih
Jezivo... Vatrogasci sekli automobile da dođu do povređenih

Ne zna se ko je vozio „fijat“Crnogorska policija još nije saopštila tačan uzrok nesreće.- Tek nakon uviđaja i istrage znaće se tačan uzrok ove teške nesreće. Takođe, istraga će pokazati i ko je upravljao „fijatom“ novosadskih tablica u kojem je bilo pet putnika iz Srbije, od kojih je troje izgubilo život - kaže naš izvor iz policije.

http://www.youtube.com/watch?v=8t3CPPK7woU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track