PANČEVO: Suzavcem i pištoljem opljačkali vlasnika menjačnice

PANČEVO: Suzavcem i pištoljem opljačkali vlasnika menjačnice

Crna Hronika -
Razbojnici su vlasnika menjačnice presreli u Ulici Isidore Sekulić u Pančevu. Poprskali su ga suzavcem, a zatim u njega uperili pištolj, i uz pretnju da će ga ubiti oteli mu tašnicu u kojoj je bilo 6000 evra

BEOGRAD - Dvojica razbojnika u nedelju ujutru napala su Daneta Mitića (48) vlasnika pančevačke menjačnice „Bonus” i na silu otela 6.000 evra.

- Razbojnici su Mitića u 7.45 sati presreli u Ulici Isidore Sekulić kod broja 12 u Pančevu. Poprskali su ga suzavcem, a zatim u njega uperili pištolj i uz pretnju da će ga ubiti oteli mu tašnicu u kojoj je bio novac - kaže izvor iz MUP Srbije.

Posle napada, razbojnici su sa plenom pobegli, a policija je za njima ubrzo organizovala potragu.

Mitić je, kako saznajemo, najpre pao na ulicu, ošamućen od suzavca, a potom je jedan od prolaznika, na njegovu molbu pozvao policiju i Hitnu pomoć. Ukazana mu je prva pomoć, a u izjavi koju je dao policiji rekao je da ne poznaje napadače, kao i da je u torbici imao 6.000 evra.

Policija sumnja da su Mitića, inače vlasnika poznate pančevačke menjačnice, razbojnici već ranije „tipovali“, kao i da su pratili njegovo kretanje, znajući kad nosi veću sumu deviza.

Policija je u međuvremenu preuzela video-snimke kamera sa okolnih radnji u Ulici Isidore Sekulić i uzela izjave od nekoliko očevidaca napada, što bi trebalo da pomogne u identifikaciji pljačkaša.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja