PRODAVALI DROGU:Pao Novosađanin i Zemunci!

PRODAVALI DROGU:Pao Novosađanin i Zemunci!

Crna Hronika -
Policija je, u Novom Sadu, pregledom "opela", u kojem su bili V.K. i njegov sugrađanin P.V. (23), pronašla oko 105 grama heroina, a pregledom golfa u kome su bili Zemunci pronađen je pištolj, digitalna vaga i novac

N0VI SAD - Novosadska kriminalistička policija je, u saradnji sa Upravom kriminalističke policije i Policijskom upravom za Grad Beograd, odredila meru zadržavanja Novosađaninu V.K. (25) i Zemuncima M.P. (23) i D.A. (24) zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je, u Novom Sadu, pregledom "opela", u kojem su bili V.K. i njegov sugrađanin P.V. (23), pronašla oko 105 grama supstance, za koju se osnovano sumnja da je heroin, koja je kupljena od M.P. Pretresom stanova, koje njih dvojica koriste, pronađena je značajna količina praška, koji služi za uvećanje mase droge, oprema za pakovanje iste, 15.000 dinara, 100 kanadskih dolara i 50 evra, za koje se osnovano sumnja da potiču od prodaje droge. Digitalna vagica za precizno merenje pronađena je sakrivena ispod jednog nadvožnjaka u Novom Sadu.

Pregledom "golfa", u kojem su bili Zemunci M.P. i D.A, policija u Beogradu je pronašla pištolj "magnum 357" sa šest metaka, digitalnu vagicu i 76.000 dinara i 230 evra, za koje se osnovano sumnja da potiču od prodaje droge.

Posle ovoga, izvršen je pretres stana M.P. u Zemunu, gde je pronađen je pištolj, marke "radom" sa pet metaka i 128.000 dinara i oko 2.400 evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track