TUGA: Izgorela garsonjera četveročlane porodice

TUGA: Izgorela garsonjera četveročlane porodice

Crna Hronika -
Garsonjera vlasnika Radomira S. izgorela je sat posle ponoći, a vatrogasci su morali da dežuraju do jutarnjih časova jer su se povremeno javljale varnice

LESKOVAC - U požaru u leskovačkom naselju Dubočica noćas je u potpunosti izgorela garsonjera u kojoj je živela četvoroclana porodica, a u požaru nije bilo povređenih, rečeno je u Sektoru za vanredne situacije.

Garsonjera vlasnika Radomira S. izgorela je sat posle ponoći, a vatrogasci su morali da dežuraju do jutarnjih časova jer su se povremeno javljale varnice.

"Reč je o stanu u osmospratnoj stambenoj zgradi u potkrovlju, koji je izolovan staklenom vunom, lesonitom i najlonom, zbog čega je gašenje vatre bilo otežano", kazao je načelnik Sektora za vanredne situacije Miodrag Marjanović.

Uzroci požara još nisu utvrđeni, a tokom gašenja nakvašena su i dva stana ispod izgorele garsonjere. Zamenik načelnika gradonačelnika Leskovca Dragan Jovanović obišao je danas porodicu koja je ostala bez krova nad glavom i obećao pomoć, a tim povodom zakazana je i vanredna sednica Gradskog veća.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja