SVETLANA RAŽNATOVIĆ: Meni se sudi zato što sam Ceca
Foto: Nebojša Mandić

Pevačica dan pred spektakl na ušću izjavila:

SVETLANA RAŽNATOVIĆ: Meni se sudi zato što sam Ceca

Crna Hronika -
Očekujem pravdu. Na suđenje sam došla da bih pred koncert izbegla medijski linč, rekla Svetlana Ražnatović. Pevačica i njen zet terete se za napad na Aleksandra Olarevića

BEOGRAD - Sude joj samo zato što je to što jeste.Meni se sudi samo zato što sam Ceca! Na suđenje sam došla da bih pred koncert na Ušću izbegla medijski linč. Ovih dana su o meni objavljivane brojne neistine, poput toga da sam se čula s Lukom Bojovićem i Miloradom Ulemekom Legijom. Mogu da kažem da su sve to izmišljotine.Ovo je juče, pred početak suđenja u Prvom osnovnom sudu, izjavila pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, optužena da je sa zetom Predragom Ocokoljićem pretila direktoru FK Mladi proleter Aleksandru Olareviću.- Očekujem pravdu. Da se radi o bilo kom drugom, suđenja ne bi ni bilo. Da se tom Olareviću zaista nešto desilo, zar ne mislite da on ne bi bio u svim medijima i pokazivao svoje slike, kako je tobože pretučen - rekla je Ceca.Iako je sud, nakon što je odbio sve predloge Cecine odbrane za saslušanje novih svedoka, planirao iznošenje završnih reči i izricanje presude, glavni pretres ipak je odložen za 19. septembar. Razlog za to je izmena optužnice.- Ne možemo nastaviti sa suđenjem jer tražimo dodatno vreme da se upoznamo sa izmenjenom optužnicom - rekao je Goran Petronijević, Cecin advokat.Izmenjenom optužnicom Ražnatovićeva se i dalje tereti za isto krivično delo, ali je „precizirano činjenično stanje“.- Ne znamo u kom delu je optužnica precizirana. Kolega Miša Petrovski i ja narednih dana ćemo izvršiti analizu, pa ćemo videti o čemu je tačno reč - objasnio je Petronijević.Podsetimo, tužilaštvo pevačicu i Ocokoljića tereti da su 18. juna 2007. godine, ispred upravne zgrade FK Mladi proleter, grubo vređali Olarevića, a potom mu naneli lakše povrede. Njih dvoje su na početku suđenja, u decembru 2011. godine, negirali da su pretili Olareviću i da je između njih došlo do tuče.

Delila autograme u suduDok je Ceca u crnoj uskoj haljini do kolena sedela u holu zgrade Palate pravde, prilazili su joj obožavaoci.- Da li možete da potpišete ovu vašu sliku? Unuka je čula da ćete biti ovde, pa me je zamolila da uzmem vaš autogram - rekao je jedan stariji čovek, na šta se Ceca osmehnula i rekla da nema problema.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track