PREVARANTI: Naplatili pet miliona dinara za lažne povrede

Ojadili osiguranje

PREVARANTI: Naplatili pet miliona dinara za lažne povrede

Crna Hronika -
Ova grupa je prijavljivala povrede zadobijene u saobraćajnim nezgodama, najčešće u autobusima GSP Novi Sad, zahtevajući od osiguravajućih društava isplatu naknade štete, navodi se u saopštenju PU Novi Sad

NOVI SAD - Policija u Novom Sadu privela je 13 osoba zbog sumnje da su prijavljivali lažne povrede da bi naplatili preko pet miliona dinara od osiguravajućih društava, saopšteno je u Policijskoj upravi Novi Sad.

Posle saslušanja za pet osoba je određena mera policijskog zadržavanja u trajanju od 48 sati, nakon čega će biti privedeni dežurnom istražnom sudiji Osnovnog suda u Novom Sadu.

Ova grupa je prijavljivala povrede zadobijene u saobraćajnim nezgodama, najčešće u autobusima GSP Novi Sad, zahtevajući od osiguravajućih društava isplatu naknade štete, navodi se u saopštenju PU Novi Sad.

Pripadnici MUP u saradnji sa tužilaštvom Novog Sada nastavljaju rad na ovom slučaju radi utvrđivanja pričinjene štete osiguravajućim društvima, kao i iznosa pribavljene protivpravne imovinske koristi, dodaje se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja