ISPOVEST MANEKENKE: Zahvalna sam čoveku koji me je sprečio da se ubijem zbog ljubavi

Ispričala svoju verziju događaja

ISPOVEST MANEKENKE: Zahvalna sam čoveku koji me je sprečio da se ubijem zbog ljubavi

Crna Hronika -
U trenucima očaja pomišljala sam na najgore, pila sam, povraćala, plakala, a onda se onesvešćivala, rekla Mina

BEOGRAD - Traži opravdanje!Manekenka Mina Milenković (21), koja je protekle dve nedelje bila glavna tema medija zbog navodne otmice i izmišljenih silovanja i prebijanja, i protiv koje je policija podnela krivičnu prijavu, progovorila je za jedan beogradski nedeljnik i pokušala da opravda svoje laži. Ona je istakla da „nije imala pojma da je bilo ko traži i da joj se baterija na telefonu ispraznila neposredno po napuštanju splava“.- Prava istina je da sam te večeri bila najslabija i najtužnija u svom životu. Htela sam da puknem od bola i da iskočim iz sopstvene kože - objašnjava Mina razlog drame koju je napravila 22. juna, kada je, posle svađe s bivšim dečkom A. Ć. (32), otišla sa splava i 39 sati provela u stanu taksiste koji ju je pokupio.Krije ime spasioca- Do kraja života biću zahvalna čoveku koji me je te noći spasao od same sebe. U trenucima očaja pomišljala sam na najgore. Pila sam, povraćala, plakala, a onda se onesvešćivala i dugo spavala. U nedelju, kad se moj spasilac vratio, zatekao me je kako spavam. Probudio me je i rekao: „Svi te traže, moraš da javiš nekome da si živa“ - rekla je Mina i objasnila da je čitava pometnja oko njene navodne otmice, silovanja i prebijanja nastala jer je želela da zaštiti identitet čoveka koji ju je spasao.- Kad smo se rastajali, zamolio me je da nigde i nikad ne pominjem njegovo ime kako ne bi imao probleme jer je sve učinio iz najbolje namere - objašnjava Mina Milenković za nedeljnik Svet end stajl.Izmislila zbog sramote- U nameri da ne pominjem ime čoveka u čijem sam stanu bila, rekla sam policiji da se ne sećam kod koga sam provela ta dva dana i šta mi se dešavalo jer sam bila pod dejstvom alkohola - rekla je Mina.Mina, koja je posle svega provela nekoliko dana na psihijatriji, priznala je na saslušanju u Prvom opštinskom tužilaštvu da je sve izmislila u trenutku jer ju je bilo sramota! Ipak, u intervjuu je kazala „da nikad nije tvrdila da je silovana“!- Ne znam odakle to. Priča da sam bila u društvu trojice mladića s kojima sam imala seksualne odnose je gnusna laž - rekla je ona. Mina Milenković objasnila je da ona nije „nikakva splavaruša“ i da nikada nije probala nijednu vrstu droge.- Na prste mogu da izbrojim koliko puta sam izašla na takvo mesto. Nažalost, ne mogu da idem od jednog do drugog i objašnjavam ko sam i kakva sam. Dani kada sam svoje fotografije gledala u crnoj hronici su prošlost - kaže Mina.(M. I.)

„Ono što te ne ubije, ojača te“Otkako je pre nekoliko dana otputovala u Roterdam, Mina ne prestaje da postavlja statuse i fotografije na svoj Fejsbuk profil.- I onda kada se u jednom danu sruši ceo svet i kada je posle toga sve samo gore od goreg... na kraju ili novom početku konačno lepe vesti...:))) Život je lep!!! Ono što te skroz ne ubije, ojača te - napisala je manekenka.

Izvinila se porodici i bivšem dečkuŽelim javno da se izvinim svojoj porodici, najboljoj drugarici Angelini, bivšem dečku A. Ć. i njegovoj porodici, za koju sam izuzetno vezana, i svim prijateljima koji me iskreno vole i koji su me podržali kad mi je bilo najteže. Znam da ovo od mene nisu očekivali. U odbranu stavljam svoju mladost i zaljubljenost, kao i izreku da je u ljubavi i ratu sve dozvoljeno - rekla je Mina, koja je trenutno u Holandiji kod oca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track