JOŠ NIJE SAHRANJEN: Ljubišinu urnu niko ne želi!

JOŠ NIJE SAHRANJEN: Ljubišinu urnu niko ne želi!

Crna Hronika -
Ukoliko pepeo Bogdanovića, koji je u tajnosti kremiran 16. aprila bez opela i ispraćaja, niko ni u naredna tri meseca ne preuzme i pohrani na nekom groblju, biće prosut u Vrt sećanja na Novom groblju u Beogradu

BEOGRAD - Urnu Ljubiše Bogdanovića (60), koji je 9. aprila ove godine ubio 13 rođaka i komšija u Velikoj Ivanči kod Mladenovca, ni tri meseca nakon stravičnog zločina još niko nije preuzeo sa beogradskog groblja Lešće.

Ukoliko pepeo Bogdanovića, koji je u tajnosti kremiran 16. aprila bez opela i ispraćaja, niko ni u naredna tri meseca ne preuzme i pohrani na nekom groblju, biće prosut u Vrt sećanja na Novom groblju u Beogradu.

Ukoliko se to desi u Vrtu bi stajalo njegovo ime i prezime, dok sa druge strane porodica može njegovu urnu da pohrani na nekom groblju, ali da na grobu ne bude njegovo ime, već samo broj ili oznaka. Bogdanovićeva porodica, koja je želela da na taj način ukaže poštovanje žrtvama, odlučila je da ga ne sahrani na porodičnom groblju u Velikoj Ivanči.

Da podsetimo, Ljubiša je 9.aprila ove godine ubio hicima iz pištolja sina Branka (42) i svoju majku Dobrilu (83), a potom i njihove rođake i komšije Mikaila (61) i Milenu Despotović (61), njihovog unuka Gorana (24) i njegovu ženu Jovanu (21), kao i njihovog sina Davida (2), u kući Stekića Danicu (78) i Draganu (50), potom Ljubinku (64) i Miloša Ješića (48) i na kraju bračni par Velimira (78) i Olgu Mijailović (79).

U svoju suprugu Javorku (60), pucao je čak dva puta, ali je ona pravim čudom preživela, jer je zadobila prostrelnu ranu vrata, ali joj metak nije oštetio vitalne funkcije. Ljubiša je na kraju presudio i sebi metkom u glavu, koji mu je prošao kroz desno oko i izašao na potiljak, usled čega je pao u duboku komu i tri dana kasnije preminuo u Urgentnom centru.

Kao razlog njegovog krvavog pira spominjali su se pogoršano ekonomsko stanje porodice, ali i drugi problemi, međutim, istinu je, po svemu sudeći, poneo sa sobom u grob. Njegova supruga Javorka ispričala je da ni sama ne zna šta je bio razlog onoga što je Ljubiša uradio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track