STRAVIČNO: Grom ubio dvoje malinara, a dvoje povredio!

Žrtve jakog nevremena

STRAVIČNO: Grom ubio dvoje malinara, a dvoje povredio!

Crna Hronika -
Tragedija se dogodila u selu Ruda Bukva, kada su ljudi koji su brali maline zbog kiše krenuli da se sklone u obližnju šupu

KOSJERIĆ - Od oluje se krili u šupi.

U selu Ruda Bukva, dvadesetak kilometara od Kosjerića, u četvrtak su od udara groma poginuli Miroslav Blagojević iz ovog mesta i Zorica Nikolić (50) iz Požege!

Izbegnuta je, međutim, veća tragedija jer su Čedomir K. (47) i Marijana K. (22) iz Leskovca, koji su u Rudu Bukvu došli da nadniče kod Blagojevića, a koji su bili u neposrednoj blizini dvoje stradalih - preživeli.

- Jako nevreme zahvatilo je posle podne ceo Kosjerićki kraj i navelo berače malina na Blagojevićevom zasadu da se sakriju u šupu, koja se nalazi blizu malinjaka. Bio je to, ispostaviće se, koban potez, jer je nedugo potom grom udario baš u taj objekat - ispričao je izvor Kurira.

Miroslav Blagojević i Zorica Nikolić poginuli su na licu mesta, dok je dvoje Leskovčana prošlo s lakšim povredama. Čedomiru i Marijani pomoć je ukazana u ambulanti u susednom selu, gde su konstatovane lakše povrede, koje nisu zahtevale bolničko lečenje.

http://www.youtube.com/watch?v=S5LulMMqq-Y

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track