SMRT NA NIŠKOM AUTO-PUTU: Bugarka pregazila dve žene u zaustavnoj traci

Nesreća kod Smederevske Palanke

SMRT NA NIŠKOM AUTO-PUTU: Bugarka pregazila dve žene u zaustavnoj traci

Crna Hronika -
Reč je o Dobrili D. (62) koja je od siline udarca izdahnula na licu mesta i još jednoj, zasad neidentifikovanoj, ženskoj osobi

BEOGRAD - Na niškom autoputu bugarska državljanka Rajana H. (39) jutros je oko 8 časova pregazila dve žene - pešake koje su stajale u zaustavnoj traci.

Reč je o Dobrili D. (62) koja je od siline udarca izdahnula na licu mesta i još jednoj, zasad neidentifikovanoj, ženskoj osobi.

Do nezgode je došlo tako što je automobil “reno klio” bugarskih registarskih oznaka, kojim je upravljala državljanka Bugarske Raina H. (39), iz još neutvrđenih razloga, počeo da se okreće po kolovozu.

Automobil je, prilikom okretanja, zadnjim delom oborio Dobrilu D. (62) iz Bačkog Dobrog Polja kod Vrbasa i Ljubinku M. (65) iz Krnjeva kod Velike Plane, koje su se, kao pešaci, protivzakonito nalazile na kolovozu autoputa, gde su, u zaustavnoj traci, čekale autobus iz Soko Banje za Vrbas. Obe žene su poginule na licu mesta.

Uviđaj su izvršili dežurni istražni sudija Osnovnog suda u Smederevu, Sudske jedinice u Velikoj Plani i pripadnici saobraćajne policije, a saobraćaj nije bio u prekidu. Bugarska državljanka je saslušana u policiji, a o daljem toku postupka odlučiće Osnovno tužilaštvo u Smederevu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track