AKCIJA U TOKU: Policija hapsi ubice Pančevca Miloša Vidakovića!

Ubistvo u Budvi

AKCIJA U TOKU: Policija hapsi ubice Pančevca Miloša Vidakovića!

Crna Hronika -
Direktor policije Milorad Veljović rekao je da se akcija sprovodi na teritoriji Srbije i Crne Gore, a rešenjem ovog ubistva rešiće još nekoliko ubistava koja su se dogodila u Srbiji i Crnoj Gori

BEOGRAD - Direktor policije Milorad Veljović rekao je da je u toku akcija hapšenja kriminalne grupe koja se sumnjiči da je 2.jula u Budvi ubila Pančevca Miloša Vidakovića (29).

Veljović je novinarima rekao da se akcija sprovodi na teritoriji Srbije i Crne Gore, a da bi rešenje ovog ubistva trebalo da dovede do rešavanja još nekoliko ubistava, koja su se dogodila u Srbiji i Crnoj Gori u dužem periodu.

Privedena grupa odavno je već poznata beogradskoj policiji po nizu teških pljački zbog specifičnosti celog slučaja, a u akciju su uključeni i pripadnici UKP-a MUP-a Srbije.

Akcija je vođena na teritoriji Pančeva.

Podsetimo, Miloš Vidaković (29) iz Pančeva ubijen je 2.jula u pucnjavi kod Starog grada u Budvi, a u pucnjavi je ranjena i jedna devojka, a više ljudi je povređeno dok su u panici bežali sa mesta događaja.

Vidaković je pogođen sa najmanje tri hica iz pištolja dok se sedeo u jednom kafiću ispod zidina Starog grada u Budvi, a od posledica ranjavanja preminuo je na putu ka Opštoj bolnici u Kotoru.

Policija je navela da je nepoznati muškarac sa šeširom prišao Vidakoviću sa leđa i ispalio tri hica u predelu grudnog koša, a zatim počeo da beži, kada je nasumice opalio još nekoliko hitaca.Kurir je pisao ranije da je Miloš Vidaković (29) u aprilu ranjen u pucnjavi u Beogradu u naselju Galenika, kada je nepoznati napadač ispalio na njega nekoliko hitaca, navodno zbog devojke. On je u panciru u večernjim satima došao taksijem iz Pančeva i sastao se s muškarcem nepoznatog identiteta. Ubrzo je došlo do svađe i sukoba posle čega je Vidaković počeo da beži. Napadač je posle 500 metara uspeo da ga stigne - izvadio je pištolj i ispalio više metaka, ranio Vidakovića u nogu i glavu pa pobegao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track