Banjaluka oblepljena poternicama za Laktaškim klanom!

Optužuju Dodika i saradnike

Banjaluka oblepljena poternicama za Laktaškim klanom!

Crna Hronika -
Ovo je treći put u poslednjih mesec dana da se pojavljuju leci u obliku poternice za Laktaškim klanom u kome se najviši zvaničnici RS optužuju za kriminal i korupciju

BANJALUKA - U Banjaluci su danas ponovo osvanuli plakati kojima se građani pozivaju na borbu protiv kriminala i korupcije i na kojima je navodna poternica za, kako je navedeno, "Laktaškim klanom" čiji je vođa, kako su označili, predsednik RS Milorad Dodik.

Nije navedeno ko stoji iza ovih plakata.

U poslednjih mesec dana u Banjaluci se treći put pojavljuju plakati i leci nepoznatog autora kojima se najviši zvaničnici RS optužuju da za kriminal i korupciju, a građani pozivaju da se bore protiv njih.

Na plakatima je ispisano da "opljačkani narod Republike Srpske raspisuje poternicu" za, kako je navedeno, "najzloglasnijim klanom u Evropi, takozvanim Laktaškim klanom".

Uz Dodika, kao pripadnik navodnog "Laktaškog klana" naveden je vladika zahumsko-hercegovački Grigorije i označen kao duhovni vođa klana. Dodikov savetnik Slavko Mitrović okarakterisan je kao "glavni inspirator i podstrekač svih zločina", a kao "privilegovani pripadnik klana" naveden je i vlasnik Integral inženjeringa Slobodan Stanković.

Na spisku tzv. klana su i vlasnik firme "Kaldera" Milenko Čičić i vlasnik Niskogradnje Ljubomir Ćubić, koji je, po onome što piše ispod njegovog imena, "otmičar nekoliko narodnih preduzeća". Na plakatu je i šef Dodikovog obezbeđenja Miloš Čubrilović - "najsuroviji pripadnik Laktaškog klana". Na plakatu je i privatnik Budimir Stanković, označen kao jedan od "najsvirepijih pripadnika klana", a vlasnik građevinske firme Krajina Borko Đurić je okvalifikovan kao jedan od finansijera "Laktaškog klana".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track