Gost nožem na smrt izbo vlasnika ćevabdžinice u Prokuplju
Foto: Milen Đorđević

Kobna svađa

Gost nožem na smrt izbo vlasnika ćevabdžinice u Prokuplju

Crna Hronika -
Nakon svađe sa Dragišom Cikićem, mušterija Marko S. napustio je objekat, a potom se vratio s nožem

PROKUPLJE - Dragiša Cakić (46) iz Prokuplja preminuo je od zadobijenih rana koje mu je preksinoć nožem naneo Marko S. (32) iz Prokuplja. Ubistvo se dogodilo ispred Cakićeve ćevabdžinice kada je on hteo da zatvori lokal.

Prema nezvaničnoj priči očevidaca, ubistvu je prethodila kratka svađa jer Cakić nije hteo da posluži pićem pripitog Marka.-Oko jedan sat iza ponoći Dragiša je želeo da zatvori lokal. Marko je tražio još pića a kada je Cakić to odbio, on je počeo da se svađa sa njim a zatim je udario u stakleni izlog lokala, koji na naprsao. Usledila je još žešća svađa a zatim je Marko otišao ali se vratio posle nekoliko minuta i nožem ubo Cakića u predelu trbuha, koji je odmah pao-saznajemo od očevidaca.

Neko je odmah pozvao hitnu pomoć a dok su čekali da ona dođe, Cakić je još davao znake života a njegov konobar je majicom pokušavao da zaustavi krvarenje. Hitna pomoć je prevezla Cakića na Urgentno odeljenje Opšte bolnice ali je on ubrzo preminuo.

Inače, Cakić je važio za mirnog i povučenog čoveka koji godinama drži ćevabdžinicu. U ovaj lokal u pešaćkoj zoni u centru grada preselio se pre godinu dana. Marko S. je uhapšen a policija mu je odredila zadržavanje do 48 sati. Prema Za Marka kažu da je već imao problema sa zakonom.

Cakić je bio i poznati golubar. Iza sebe ostavio dve ćerke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja