Novosađanin švercovao 8.000 tableta za potenciju!

Novosađanin švercovao 8.000 tableta za potenciju!

Crna Hronika -
Detaljnom pretragom prtljažnika, u platnenoj torbi oblepljenoj selotejp trakom i u plastičnim kesama pronađeno je više od 3.000 komada tableta za potenciju, 130 blistera, 11 vaginalnih gelova i devet mobilnih telefona poznatih marki

BEOGRAD - Uprava carina saopštila je danas da su carinici na graničnom prelazu Gostun sprečili krijumčarenje velike količine tableta za potenciju i devet mobilnih telefona, dok je ukupna vrednost prekršaja procenjena je na oko 8.000 evra.

Tablete i telefoni su otkriveni na ulazu u Srbiju, u automobilu kojim je upravljao 40-godišnji srpski državljanin iz Novog Sada.

Detaljnom pretragom prtljažnika, u platnenoj torbi oblepljenoj selotejp trakom i u plastičnim kesama pronađeno je više od 3.000 komada tableta za potenciju, 130 blistera, 11 vaginalnih gelova i devet mobilnih telefona poznatih marki, za koje postoji sumnja da povređuju pravo intelektualne svojine.Najbrojnije su bile tablete marke "Man King", potom "Male Best", "Kamagra", "Cialis" i "Levitra".

Vozač, protiv koga je pokrenut prekršajni postupak, izjavio je da je preparate kupio u Crnoj Gori, te da je hteo da ih koristi za sopstvene potrebe i pokloni prijateljima.

Uprava carina napominje da se u putničkom prometu, u zemlju mogu uneti lekovi za uobičajenu terapiju, isključivo za ličnu upotrebu, u količini primerenoj datom putovanju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track