SARAJEVO: Ubio i opljačkao Srpkinju, pa s ljubavnicom zbrisao na more!

Kobni udarac pesnicom

SARAJEVO: Ubio i opljačkao Srpkinju, pa s ljubavnicom zbrisao na more!

Crna Hronika -
Čajić, koji je oženjen posle ubistva Milice Lalić ( 77) ukrao je nakit i sa ljubavnicom pobegao u Neum gde je i uhapšen

SARAJEVO- Pripadnici Federalne uprave policije, uhapsili su u utorak u Neumu Senada Čajića (45), iz Hadžića, zbog sumnje da je 11. juna ove godine ubio Milicu Lalić (77) u njenoj kući u sarajevskoj ulici Asima Ferhatovića na broju 14.

Kako se nezvanično saznaje, Čajić je kobnog dana Milicu, koja mu je, navodno, bila prijateljica i s kojom se poznavao određeni period, fizički napao nakon verbalne prepirke. Udario ju je jednom ili više puta šakom, a 77-godišnjakinja je od zadobijenih povreda preminula.

Čajić, koji je oženjen, uzeo je nakon toga zlatni nakit iz kuće i pobjegao. Policija ga je pronašla u Neumu, gde je, kako se saznaje, bio sa ljubavnicom, a pronađeno je i zlato koje je ukrao.

Šta je bio motiv za svađu ubice i 77-godišnjakinje, još nije poznato. Čajić je saslušan u Kantonalnom tužilaštvu u Sarajevu.

- Uhapšeni se sumnjiči za krivično delo ubistva. Postupajući tužilac naredila je da se zadrži 24 časa, u roku kojih će se doneti odluka o pritvoru, kazali su u Službi za odnose s javnošću Tužilaštva KS.

Iz Federalne uprave policije, nije bilo zvaničnih informacija u ovom hapšenju i kratko su odgovorili da, zbog istrage koja je u toku, ne mogu davati bilo kakve informacije o ovom slučaju.

Uhapšeni je i u policiji i u Tužilaštvu KS u potpunosti priznao delo, ali policija proverava je li imao saučesnike.

Omar Mehmedbašića, Čajićev advokat, ali s obzirom na to da je tek angažovan na ovom predmetu, ni on nije želio davati izjave za medije.

Zanimljivo je da ni Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo ni Federalna uprava policije nakon smrti Lalić nisu objavili bilo kakve informacije o ovom ubistvu. Ubijena Milica Lalić sahranjena je 15. juna na sarajevskom groblju Bare.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track