PROKUPLJE: Majka i ćerka iz Beograda poginule u sudaru zastave i kamiona!
Foto: Milen Đorđević

Stradale na putu Prokuplje-Blace

PROKUPLJE: Majka i ćerka iz Beograda poginule u sudaru zastave i kamiona!

Crna Hronika -
Nesreća u kojoj su stradale majka i ćerka dogodila se kada je zastava 101 proklizala i okrenula se na putu, a zatim bočnom stranom udarili u kamion koji se kretoa suprotnom saobraćajnom trakom

PROKUPLJE - U saobraćajnoj nesreći između Prokuplja i Blaca poginule su majka i ćerka, kada je automobil marke " zastava 101" udario u kamion.

Prema prvim i nepotvrđenim informacijama, reč je Momirki (59) i Miljani S. (28)koje žive u Beogradu, a rodom su iz sela Tulari kod Prokuplja. Policija i dalje nije potvrdila identitet nastradalih žena jer kod njih nisu pronađena nikakva dokumenta.

Nesreća se prema prvim informacijama dogodila kada je zastava 101 koja se kretala iz pravca Blaca prema Tularima gde živi Momirkina majka iz nepoznatih razloga proklizala na putu okrenula se i bočno udarila u kamion koji se kretao suprotnom saobraćajnom trakom.

One su se navodno vraćale sa pijace jer je u Blacu danas pijačni dan.

Inače nesreća se dogodila na ravnom putu Blace- Prokuplje. Saobraćaj od jutros na tom pravcu otežava i kiša koja pada, pa se predpostavlja da je vlažni kolovoz i brzina doveli do nesreće.

Istraga i uviđaj o ovoj tragediji su u toku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track