PREPOZNAJTE LI OVOG ČOVEKA: Lažni komšija uzimao pare za gorivo!
Foto: MUP

Izgovarao se na porođaj deteta

PREPOZNAJTE LI OVOG ČOVEKA: Lažni komšija uzimao pare za gorivo!

Crna Hronika -
S.G. se sumnjiči da je ulazio u veće stambene zgrade, pratio i birao starije osobe kojima je potom zvonio na vrata predstavljajući se kao komšija koji je ostao bez goriva

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je i odredila 48.časovno policijsko zadržavanje S.G.(39) koji je imao lažno prebivalište u Somboru, zbog sumnje da je za godinu i po dana na teritoriji Beograda izvršio više prevara.

On se sumnjiči da je ulazio u veće stambene zgrade, pratio i birao starije osobe kojima je potom zvonio na vrata i predstavljao se kao komšija iz zgrade kome se upravo porodila žena,tražeći novac na zajam jer je ostao bez goriva.

Obećavao je da će novac uredno vratiti u toku istog dana samo da ode do tašte, uz napomenu da će ih pozvati u stan kako bi zajedno proslavili rođenje deteta.

Osumnjičeni je obično kontaktirao sa starijim osobama od kojih je na navedeni način uzimao novac u iznosima od 50 do 700 evra.

Molimo sve oštećene građane koji prepoznaju osumnjičenog sa fotografije, da se javepolicijskim službenicima PS Novi Beograd na broj telefona 011/ 3008 138.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track