PAO JOŠ JEDAN: Crnogorski Pink Panter uhapšen u Mađarskoj!
Foto: Rojters

Po poternici iz Berna

PAO JOŠ JEDAN: Crnogorski Pink Panter uhapšen u Mađarskoj!

Crna Hronika -
Veruje se da je D. V. zajedno sa drugim pripadnicima bande učestvovao u spektakularnim krađama luksuznog nakita u više država

PODGORICA - Državljanin Crne Gore D.V. iz Podgorice, za koga se sumnja da je član kriminalne grupe Pink Panter, uhapšen je u Mađarskoj, po međunarodnoj poternici koju je za njim raspisao Interpol iz Berna, saopštila je danas crnogorska policija.

“Interpol Podgorica je, putem međunarodne policijske saradnje, obavešten od Interpola Budimpešta da je u Mađarskoj lišen slobode D.V. Mađarska policija uhapsila je D.V postupajući na osnovu međunarodne poternice Interpol Bern”, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Veruje se da je D.V. zajedno sa drugim pripadnicima bande Pink Panter, učestvovao u spektakularnim krađama luksuznog nakita u više država.

Kriminalna grupa Pink Panter ima oko 220 članova iz zemalja na području bivše Jugoslavije, a poznata je po gotovo filmskim pljačkama luksuznog nakita po celom svetu.

U poslednjh deset godina ta ozloglašena kriminalna grupa pljačkala je uglavnom u Tokiju, Parizu, Sen Tropeu, kao i u Nemačkoj, Švajcarskoj i Austriji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track