NIJE IZDRŽALA: Umrlo dete povređeno u udesu!

Nesreća kod Resnika

NIJE IZDRŽALA: Umrlo dete povređeno u udesu!

Crna Hronika -
Nika Gajev (5), koja je zadobila teške povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u subotu, preminula u Urgentnom centru, otac i dalje u kritično

BEOGRAD - Utehe nema!Petogodišnja Nika Gajev, koja je teško povređena u saobraćajnoj nezgodi na obilaznici oko Beograda, preminula je u Urgentnom centru, dok je njen otac Aleksandar (43) i dalje u teškom stanju.Imala teške povrede- Devojčica je primljena u bolnicu u izuzetno lošem stanju. Podlegla je povredama samo nekoliko sati posle prijema - kaže izvor Kurira iz istrage. Lekari Urgentnog centra bore se za život Nikinog oca Aleksandra.- On je zadobio teške povrede, a trenutno se nalazi u stabilnom stanju - kaže naš sagovornik.Podsetimo, Nika Gajev je poginula, dok su njen otac i još četiri osobe povređene u subotu oko 15.30, kad su se na obilaznici između Bubanj potoka i Resnika, sudarili „krajsler“ i „opel korsa“.Sleteli u kanal- Nika i njen otac bili su u „opelu“, kad ih je otpozadi udario „krajsler“, koji je išao iza njih. „Krajsler“, u kojem je bilo četvoro putnika, udario je u bočni deo „opela“. Od siline udarca automobil u kojem je bila nastradala devojčica sleteo je s kolovoza u kanal pored puta i prevrnuo se - kaže izvor Kurira.U sudaru su lakše povređeni i putnici iz „krajslera“.- Vozač automobila i njegove tri saputnice zadobili su povrede glave, brade i ramena - kaže naš sagovornik. Daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti u vezi s ovom saobraćajnom nesrećom.(Z. N.)

Dete prevezeno u Dom zdravljaTeško povređenoj Niki Gajev u pomoć je pritrčao slučajni prolaznik, koji ju je smestio na zadnje sedište svog automobila i prevezao je u Dom zdravlja u Resniku. Ekipa Hitne pomoći je potom devojčicu s povredama glave, kičme i vrata, prevezla u Urgentni centar, gde je ubrzo preminula.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track