BRUTALNO: Mladića ranili u glavu i izbacili ispred bolnice!
Foto: Dragan Kadić

Teško povređen u obračunu u Beogradu

BRUTALNO: Mladića ranili u glavu i izbacili ispred bolnice!

Crna Hronika -
Surovo Dušan S. (24) pretučen, pa mu ispaljen hitac u čelo, nakon čega su ga napadači dovezli kolima u Urgentni centar

BEOGRAD - Radnici obezbeđenja našli povređenog!Dušan S. (24) iz Beograda, koji je ranjen u glavu hicem iz pištolja, nađen je ispred Urgentnog centra u subotu oko 23 časa i lekari se bore za njegov život. Pretpostavlja se da su zasad nepoznate osobe automobilom dovezle Dušana S. do bolnice i izbacile ga iz vozila, nakon čega su pobegli.- Dušan S. je ostavljen na ulaznoj rampi Urgentnog centra. Mladiću su odmah u pomoć pritrčali radnici obezbeđenja. Traže napadačeLežao je na trotoaru krvave glave. Utvrđeno je da je pogođen metkom u čelo. Nakon ukazane lekarske pomoći zadržan je na lečenju na odeljenju šok E - kaže izvor Kurira iz istrage.Policija utvrđuje ko je i zbog čega ranio Dušana S.- Imao je i druge povrede po licu, ali i po telu. Pretpostavlja se da je mladić učestvovao u tuči u kojoj je, nažalost, izvukao deblji kraj. Moguće je da je nakon fizičkog obračuna s Dušanom, napadač izvadio pištolj i ranio ga u glavu. Međutim, daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti u vezi s ovim slučajem - kaže naš sagovornik.Ulazna rampa na kojoj je mladić izbačen nije pokrivena video-nadzorom.Kamere snimile vozača- Zasad ne znamo ni marku automobila kojim je Dušan S. dovezen. Policija će uzeti snimke sigurnosnih kamera s okolnih zgrada kako bi eventualno otkrili ko je upravljao vozilom. Očekujemo da ćemo u što skorije vreme rasvetliti misteriozno ranjavanje mladića - kaže izvor Kurira iz istrage.

Ranjeni u teškom stanjuDr Dušan Jovanović, zamenik direktora Urgentnog centra, rekao je juče da je Dušan operisan.- Imao je povrede nanete vatrenim oružjem, ali i povrede unutrašnjih organa - rekao je dr Jovanović i dodao da se i ranije dešavalo da povređenog dovezu do bolnice, a potom pobegnu.

Nađen bez dokumenataPrema rečima našeg izvora iz istrage, ranjeni Dušan S. kod sebe nije imao nikakva dokumenta.- To je otežalo njegovu identifikaciju, ali smo ubrzo saznali njegovo ime i prezime. Dušan S. je odranije poznat policiji - kaže izvor Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track