SVE ĆU IH POBITI: Vlasnik menjačnice u NS upucao pljačkaše!

Napali ga u prisustvu supruge na Novom naselju

SVE ĆU IH POBITI: Vlasnik menjačnice u NS upucao pljačkaše!

Crna Hronika -
Iako ga je žena molila da ne puca, čovek rekao "šta nemoj, sve ću ih pobiti"... U bolnicu primljen pacijent I.D. rođen 1976. godine iz Kaća u teškom opštem

NOVI SAD - Vlasnik menjačnice na Novom naselju pucao je večeras u trojicu razbojnika koji su pokušali da mu otmu novac! Pokušaj pljačke desio se u Ulici Vladike Ćirića ispred broja 33, oko 20.45h časova. Pucnjava se dogodila u Ulici Vladike Ćirića ispred broja 33 i prema nezvaničnim informacijama, koje prenose lokalni mediji, ranjena je jedna osoba.

Đurašković je rekla da obavlja uvidaj na licu mesta i da će nešto više o toj pucnjavi znati nakon završetka uviđaja. Portparolka Kliničkog centra Vovodine Jelena Jurišin rekla je da je u Urgentni centar dovezeno jedno lice koje je zadobilo teške telesne povrede i čije je stanje teško."U urgentni centar je primljen pacijent I.D. rođen 1976. godine iz Kaća u teškom opštem stanju i biće operisan", rekla je Jurišinova.

Kako saznaju lokalni mediji, tri napadača, prema nezvaničnim informacijama, napala su jedan bračni par iz Novog Sada, koji se vraćao iz svoje menjačnice, u nameri da ih opljačkaju. Poprskali su ih sprejom suzavcem, a onda je napadnuti muž izvadio pištolj i sa dva hica ranio jednog od napadača, dok su ostala dvojica pobegla sa lica mesta. Ranjeni napadač je u pratnji policije odmah prebačen u klinički centar, a policija intenzivno traga za dvojicom odbeglih napadača, navode mediji.

Prva patrola policije stigla je na lice mesta za manje od pet minuta, a potom su stigla vozila marice i Hitne pomoći. Marija M. koja živi u susedstvu kaže za 021 da je videla kako je neposredno nakon pucnjave policija nekog odvela.

"Tek što sam se vratila s posla i raskomotila čula sam tri pucnja. Neka žena je povikala "nemoj, molim te", a onda je neki muškarac rekao "šta nemoj, sve ću ih pobiti, ma**** im njihovu. Toliko sam se uplašila da nisam smela na izađem ni na balkon", priča Marija.

Menjačnica se inače nalazi u istoj ulici, stotinak metara dalje od mesta na kom se desio incident. Uviđaj je trajao više od sat vremena, a policija je tokom uviđaja ogradila haustor između ulaza 33 i 35.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track