(FOTO I VIDEO) Ovo je mesto gde je Dragan Đurić zakopao telo male Tijane!
Foto: Tanjug

Ubistvo u Bajmoku

(FOTO I VIDEO) Ovo je mesto gde je Dragan Đurić zakopao telo male Tijane!

Crna Hronika -
Đurić je u noći između 25. i 26. jula, automobilom udario Tijanu Jurić, prišao joj i, kada je zatražila pomoć, uhvatio ju je za vrat, udarao, ubacio uvozilo i odvezao u polje kod Sombora gde ju je zakopao

BAJMOK - Telo devojčice Tijane Jurić policija je pronašla u polju, 10 kilometara od Sombora. Policiju je na mesto gde ju je zakopao odveo ubica Dragan Đurić.

Đurić je u Bajmoku, u noći između 25. i 26. jula, automobilom udario Tijanu Jurić, prišao joj i, kada je zatražila pomoć, uhvatio ju je za vrat, udarao, ubacio uvozilo i odvezao u atar kod Sombora, a obdukcija će pokazati da li je bila silovana, rekao je Stefanović na konferenciji za novinare.

Stefanović nije želeo da govori o detaljima slučaja, zbog sudskog procesa koji treba da se vodi, ali je rekao da je Đurić sa ubijene devojčice, koja nije bila teško povređena kad ju je udario automobilom, skinuo odeću i na mestu gde je zakopao prekrio zemljom koju je imao u vozilu.

- Ne mogu da kažem u ovom trenutku da li je kolima udario slučajno ili namerno, ali ne vidim mnogo slučajnosti u celom ovom slučaju - istakao je on.

Osumnjičeni je, prema saznanjima policije, bio sam, devojčicu koju nije odranije poznavao udario je vozilom na mestu gde je pronađena njena patika i deo nokta, a moguće je i da je pratio kada je uočio da ide sama.

Ubica je priznao da je počinio delo, rekao policiji gde je odneo Tijanu i odveo ih do tog mesta, objasnio je Stefanović i dodao da će obdukcija ubijene devojčice, koja se još čeka, razjasniti detalje.

Stefanović je rekao i da je Đurić krupan čovek, visok 195 centimetara i teži od 100 kilograma i da ga je policija, posle saznanja da je mogući počinilac zločina, više časova posmatrala u mesari u kojoj je radio i ponašao se kao da se ništa nije dogodilo.

http://www.youtube.com/watch?v=NLPAymDjwKY
http://www.youtube.com/watch?v=HQAWLMHskBY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track