ZABAVI SE UZ LETNJI CASH DROP - Čeka te nagradni fond vredan 25.000 EVRA!
Foto: Kurir

ZABAVI SE UZ LETNJI CASH DROP - Čeka te nagradni fond vredan 25.000 EVRA!

Hold'em Poker -

Meridian je i ovog jula mesto najbolje zabave i najjačih bonusa! Uživaj uz Letnji Cash Drop i osvoji vrhunske keš nagrade!

Veliki broj fantastičnih promocija ovog leta govori u prilog tome da je Meridian mesto najjačih bonusa! Sjajne akcije se ređaju kao na traci, a specijalno iznenađenje vas očekuje krajem jula.

U periodu od 21. pa sve do 31. jula moći ćete da se zabavite uz LETNJI CASH DROP!

Neodoljiva promocija donosi nagradni fond vredan 25.000 EVRA, a sve što se od vas traži jeste da uživate uz omiljene slotove provajdera Wazdan - ulogujte se na svoj korisnički nalog i neka zabava počne!

Ukoliko ne posedujete aktivan nalog, pravo je vreme da se pridružite stotinama zadovoljnih igrača. Registracija traje svega nekoliko sekundi, a nosi sa sobom specijalan bonus poklon za novajlije!

REGISTRUJ SE I PREUZMI POKLON!!!

Odmah nakon registracije osvojićete 200 spinova na zanimljivoj slot igri Maya's Treasure provajdera Expanse Studios. Da stvar bude bolja, nije potrebno ni da deponujete novac na vaš nalog - spinovi vas čekaju odmah nakon registracije!

Ali, tu je još sjajnih vesti!

Novajlije, spremite se jer vas tokom jula očekuje još jedno iznenađenje: svi novoregistrovani igrači moći će da se takmiče na slotovima provajdera Expanse Studios. Podesite svoje uloge na 20 DINARA po spinu, postanite šampion i osvojite Playstation 5!

Važna napomena: nagrade ne osvaja samo pobednik, već će igrači koji se nađu od 2. do 5. mesta na rang listi osvojiti POKLON SPINOVE!

Kako do neodoljivih keš nagrada?

Najbolja stvar od svega je što se tokom LETNJEG CASH DROP-a nagrade dodeljuju potpuno nasumično! Potrebno je samo da uživate u omiljenim slot igrama kao što ste i do sada radili!

Nagradni fond će podeliti 976 srećnih igrača, dok će najveći srećnik osvojiti tačno 1.000 EVRA!

Zato ne čekajte! Ulogujte se na svoj Meridian korisnički nalog i uživajte u savršenoj letnjoj avanturi!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track