BASTAĆ: Dali smo sve od sebe da dođe do ujedinjenja opozicije, ali sve se to pretvorilo u špansku seriju
Foto: Fonet/Zoran Mrđa

nosilac liste "Šta radite bre"

BASTAĆ: Dali smo sve od sebe da dođe do ujedinjenja opozicije, ali sve se to pretvorilo u špansku seriju

Izbori 2018. -

BEOGRAD - Dali smo sve od sebe da dođe do ujedinjenja opozicije, ali kako je vreme prolazilo sve se to pretvaralo u špansku seriju, ocenio je nosilac liste "Šta radite bre" Marko Bastać.

Stalno čujemo kako se kandidovanjem manjih lista rasipaju glasovi. Da je to tačna priča, onda nikada niko nov ne bi mogao da dođe. Možemo samo da pričamo o rasipanju ideja, rekao je Bastać.

Spremni smo da razgovaramo sa svima kojima je naš program prihvatljiv, rekao je on i naglasio da to jedino nije moguće sa odbornicima Srpske napredne stranke.

Bastać je rekao da se lista koju predvodi zalaže za ukidanje Infostana i Komunalne policije, reformu komunalnih preduzeća i uvođenje profesionalnog menadžmenta.

"Rešavanje problema divljih naselja važnije od gondole i jarbola"

Bastać je danas ocenio da je potrebno rešiti problem divljih naselja u Beogradu, umesto što se pare građana troše na "besmislene projekte kao što su gondola ili jarbol".

"Umesto privilegija za omiljene režimske tajkune, koji zidaju lažne gradove, mi ćemo jednako tretirati sve delove grada i svim stanovnicima Beograda obezbediti elementarne uslove za zivot", rekao je Bastać.

Kako se navodi u saopštenju, Bastać je obišao sa grupom kandidata za odbornike divlje naselje kod Pančevačkog mosta, gde ljudi nemaju osnovne uslove za život, iako žive relativno blizu centra grada.

"Na samo tri i po kilometra od čuvenog 'Beograda na vodi' ovde je čitavo divlje naselje u kome nema kanalizacije, nema trotoara i rasvete, a gradjevinske firme u večernjim satima na ovom mestu izbacuju raznorazni otpad. Ovo nije samo sramota za gradsku vlast, koja se svakodnevno hvali rezultatima svog rada, već je i potencijalni izvor zaraze za sve gradjane koji ovde stanuju i koji ovuda prolaze. To mora da se promeni", rekao je Bastać.

(Kurir.rs/Agencije/Politika/Foto: Fonet/Zoran Mrđa)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track