STEFANOVIĆ (SNS) NA VOŽDOVCU: Imamo energije da radimo i rešavamo probleme
Foto: Marina Lopičić

kampanja za beograd

STEFANOVIĆ (SNS) NA VOŽDOVCU: Imamo energije da radimo i rešavamo probleme

Izbori 2018. -

Predsednik Gradskog odbora Beograd SNS Nebojša Stefanović rekao je danas da su predstavnici liste "Aleksandar Vučić -Zato što volimo Beograd" spremni da neumorno rade rade kako bi život na celoj teritoriji Beograda bio jednako kvalitetan.

"Ovaj tim ima dovoljno energije, strpljenja i snage da dođe među svoje građane, da obiđe svaki deo svake opštine u Beogradu i da razgovara o problemima koji su tu od pre 30 godina, neki od pre pet godina, ali svakako problemi koji moraju da se rašavaju danas", rekao je Stefanović grajanima Voždovca navodi se u saopštenju.

On je istakao da rešavanje komunalnih pitanja nije jedini posao lokalne samouprave i da opštinska vlast mora da bude sveobuhvatna.

"Trudili smo se da ukljućimo i mlade i penzionere u društveni život, jer nije samo stvar u tome koliko dana u životu prođe, već kako izgledaju ti dani, i tome opština mora da se posveti", naveo je Stefanović.

On je podvukao važnost realizacije velikih projekata poput Beograda na vodi i izgradnje metroa, ali i naglasio da je za takvu vrstu projekata naophodna vlast koja je jedinstvena i koja "ne razmišlja o svom džepu, već o tome kako da nešto uradi za svoj narod".

"Nema sklanjanja od teškog rada, narod od nas to očekuje", rekao je Stefanović.

Na skupu je govorio i član Glavnog odbora SNS Aleksandar Savić koji je pozvao građane da u što većem broju izađu na izbore 4. marta i izaberu ljude koji su spremni da vredno rade.

(Kurir.rs/Tanjug)

Foto Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track