RISTIČEVIĆ: Narodna seljačka stranka snažno podržava listu SNS
Foto: Beta/Nenad Petrović

uoči beogradskih izbora

RISTIČEVIĆ: Narodna seljačka stranka snažno podržava listu SNS

Izbori 2018. -

BEOGRAD - Narodni poslanik i predsednik Narodne seljačke stranke (NSS) Marijan Rističević podržao je danas izbornu listu "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd", jer čvrsto veruje da ta lista, nakon izbora, ima nameru da nastavi da gradi i izgrađuje ne samo Beograd, već i celu Srbiju.

"Mi kao stranka i kao beogradski odbor snažno podržavamo listu broj 1 čiji je nosilac predsednik SNS Aleksandar Vučić. Naša saradnja datira od 2012, tu se ništa ne menja, tu izbornu listu podržavamo na lokalnim izborima u Aranđelovcu, Boru, Sevojnu, a posebno je podržavamo u Beogradu", rekao je Rističević.

Rističević veruje da ta lista, posle lokalnih izbora, "kada pobedi", ima nameru da nastavi da gradi i izgrađuje ne samo Beograd, već i celu Srbiju, "jer je od vladanja državom i Beogradom važnije državu i grad izgrađivati".

Takođe, Rističević je naveo da su organi za sprovođenje lokalnih izbora u Aranđelovcu, Boru, Sevojnu i Beogradu birački odbori i izborne komisije, u kojima opozicija ima većinu, tako da su "neregularnosti i krađe gotovo nemoguće, odnosno ako do njih dođe, po prirodi stvari za to treba da odgovaraju oni koji čine većinu u tim organima".

"Mi želimo da lista broj 1 ne bude samo prva, nego da apsolutno pobedi i u poslednjih 45 dana i naši aktivisti, koliko smo u moći, aktivno učestvuju u tome da što više građana i simpatizera glasa za listu 1. Nije bitno samo pobediti, bitno je apsolutno pobediti i napraviti što veću razliku između prvog i drugog", ističe Rističević.

To je, prema njegovim rečima, zato što "pojedini nesrećnici iz opozicionih stranaka i bivše vlasti" najavljuju nemire i pokusavaju da predstave "pobedu izborne liste 1 i apsolutnu nadmoć u broju odborničkih mesta posle izbora kao krađu, iako oni imaju većinu u svim organima za sprovođenje izbora".

Rističević podseća da "oni koji priželjkuju 6. oktobar, prodali su već 5. oktobar, debeo ga unovčili, sebe smestili u dvorce, a ostavili narod na ulici, otpustili 400.000 ljudi, onih istih koji su ih podržavali i doveli na vlast" i zato apeluje na sve građane da u što većem broju izađu na izbore, da glasaju za listu broj 1, te da ne glasaju za "razne nasilnike koji bacaju delove kompjutera, mišobacače, kamenonosce, psuju najužu rodbinu, da ne glasaju za one koji aplaudiraju požaru u zgradi Beograda na vodi".

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Beta, Nenad Petrović)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) JEZIVA NESREĆA NA PRUZI KOD VRANJSKE BANJE: Voz razneo automobil u paramparčad, lokomotiva izletela iz šina!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track