Otkrivamo! Šoping moćno utiče na raspoloženje, ali šta kada nemate novca
Foto: Shutterstock

Otkrivamo! Šoping moćno utiče na raspoloženje, ali šta kada nemate novca

Moja online banka -

Znate onaj predivan osećaj koji ide uz izlazak iz prodavnice sa novim komadom garderobe ili nakon što naručite fantastičan par cipela preko interneta? Psiholozi taj osećaj nazivaju “maloprodajna terapija” i više od jedne naučne studije je potvrdilo njenu efikasnost. Ali, šta da radite kad nemate novca u džepu? Mi vam pomažemo da ipak poboljšate raspoloženje.

Studije su pokazale da kupovina podstiče mozak da oslobađa više serotonina, tajni sastojak sreće koji se krije u našem mozgu. Ali, šta ako trenutno nemate sredstava? Ili niste poneli dovoljno novca, a baš sad je trenutak kada želite da se osećate dobro?

Postoje dva načina na koja možete lako, bez stresa, nervoze i griže savesti da date sebi oduška.

  1. AKO NEMATE NOVCA TRENUTNO

Dozvoljen minus je dobro rešenje, jer veoma brzo i lako možete da dobijete iznos u visini i do dve plate, a da ne morate u banku.

KAKO: Otvorite Total paket račun u ProCredit banci i Flex minus vam može biti dostupan već danas.

  1. AKO NEMATE GOTOVINU KOD SEBE

Dešava se da neplanirano krenete u kupovinu, ali nemate (dovoljno) gotovine. To nije problem u ovoj našoj digitalnoj eri, kada je e-wallet podignut na najviši nivo. Jedan od najpopularnijih i najbezbednijih načina plaćanja na svetu Apple Pay olakšava plaćanja Apple uređajima (mislimo na SVE uređaje sa znakom jabuke) bukvalno jednim dodirom u okviru aplikacije. Potrebna vam je Mastercard kartica ProCredit banke koju takođe možete dobiti bez odlaska u banku.

Svima su nam potrebni dom, hrana i odeća, ali van osnovnih potreba, postoje zadovoljstva koja nas čine potpunima: hobi, putovanje, šoping… Ispunjenje tih potreba podstiče nas da postignemo druge ciljeve i da imamo jedinstvena iskustva, što je takođe vrsta zadovoljstva. Ipak, u kupovini je najveća radost kada je podelite sa ljudima koje volite. Odlazak u kupovinu znači zajedničko vreme, a kada iskoristite sve prednosti koje vam pruža ProCredit online banka, uštedećete baš to najdragocenije - vreme.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track