MESI SE OPRAŠTA U RUSIJI?! Evo šta na to kaže selektor Argentine Sampaoli
Foto: Reuters

MESI SE OPRAŠTA U RUSIJI?! Evo šta na to kaže selektor Argentine Sampaoli

Mundijal 2018 -

Fudbaleri Argentine danas od 15 časova igraju svoj prvi meč na Svetskom prvenstvu u Rusiji, protivnik je selekcija Islanda.

Spekuliše se da bio ovo moglo da bude poslednje Svetsko prvenstvo za jednog od najbolji fudbalera svih vremena - Lea Mesija.

“On je veoma spreman za ovaj Mundijal i nada se da će uspeti da ostvari svoj san. On je vešt igrač i ne mislim da je pod pritiskom, ne bi ni trebalo jer on usrećuje ljude svojom igrom. Ne mislim da mu je ovo poslednji nastup na SP, on će odlučiti. On je genije i igra kao genije“, rekao je selektor Argentine, Horhe Sampaoli.

Argentina protiv najveće senzacije EURO 2016. Kec je 1,37, a dvojka čak 10! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Argentina - Island.

Sampaoli je na konferenciji za medije izdiktirao startnu postavu za prvi meč, pa je odmah usledilo pitanje da li je tim potezom potcenio Island.

“Ne, ne, ne… Razlog za to jeste taj što još od srede znamo šta želimo da uradimo. Rekao sam vam sada jer smo trenirali startnih 11 i lično verujem da nije potrebno tu informaciju kriti“, rekao je Sampaoli.

Kurir sprot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

POČELO JE! SRBIJA U PUNOJ SNAZI, KOSTARIKA U VELIKOM PROBLEMU! (KURIR TV SPORT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track