NAJLEPŠA IGRA SA CVEĆEM U KURIROVOM STUDIJU U UŠĆE SC: Radionica cveća za pobedničke aranžmane
Foto: Kurir

CVETNI ARANŽMANI IZ SNOVA

NAJLEPŠA IGRA SA CVEĆEM U KURIROVOM STUDIJU U UŠĆE SC: Radionica cveća za pobedničke aranžmane

Mundijal 2018 -

Tokom trajanja akcije Doživi prvenstvo posetioci Kurirovog studija mogli su da nauče kako da naprave savršen cvetni aranžman, na potpuno poseban način. Bila je ovo prilika da iz prve ruke saznaju kako da na pravilan način neguju svoje biljke i kako da pravilno odaberu cveće za svoj životni prostor, uz mnogo saveta kako da na najlepši način obraduju dragu osobu.

foto: Kurir

Marija Pavlović, PR Teleflore, kaže da građani u Srbiji imaju potrebu da poručuju cveće i da svakodnevno aranžmani Teleflore obraduju mnoge, ne samo u Beogradu, već i širom Srbije.

foto: Kurir

Specijalan aranžman u vidu fudbalske lopte zaštitni je znak akcije Doživi prvenstvo. Marija kaže da je njihov slogan "Igraj i raduj se cvetno".

- Želimo da idemo cvetno do pobede, sa puno duha, mašte i truda. Kao i naši fudbaleri, mi se trudimo da svaki dan budemo pobednici i da aranžmanima i bojama, svakog od naših klijenata usrećimo i da oni koji to cveće primaju budu oduševljeni našim radom. Mi se svakodnevno igramo i pobeđujemo.

foto: Kurir

Marija bi volela da Srbija bude prvak, ali ako bi morala da bira nekoga pored Srbije, to bi bio Brazil ili Argentina. Na pitanje sa kojim cvetom bi uporedila Reprezentaciju Srbije, Marija je, uz osmeh, objasnila:

- Neki crveni ili narandžasti cvet, možda Amarilis. U svakom slučaju bio bi to cvet u nekoj vatrenoj boji. da ih vatreno bodrimo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track