KURIR I TALENT CENTAR STVARAJU NOVE ORLOVE: Pridružite se inovativnom treniranju u naredna tri dana!
Foto: Promo

ŠANSA ZA NAJMLAĐE

KURIR I TALENT CENTAR STVARAJU NOVE ORLOVE: Pridružite se inovativnom treniranju u naredna tri dana!

Mundijal 2018 -

Kurir i Talent centar u okviru projekta Doživi prvenstvo lansiraju talente i pozivaju buduće šampione da se pridruže posebnim treninzima sve do subote 23. juna.

foto: Promo

Na posebno napravljenom terenu ispred UŠĆE SC mladi fudbaleri (od 6 do 12 godina) moći će da pokažu svoj talenat i uključe se u mrežu Talent centra koji stvara nove, moderne, specifične igre, projekte i aktivnosti koje će mladim talentima fudbala pomoći da na kvalitetan i originalan način razviju svoje potencijale.

foto: Promo

Talent centar, poznat je po tome što promoviše razvoj pozitivnih osobina, moralnih i etičkih vrednosti, tolerancije među učesnicima i fer pleja. Posebna pažnja posvećuje se druženju, slobodi učešća, povezivanju, razmeni ideja, jedinstvenim takmičenjima iz svih regija bivših jugoslovenskih republika, modernizaciji škole fudbala, prepoznavanju talenata i edukaciji trenera i sportskih radnika.

foto: Promo

Pored toga, Talent centar startuje i sa Virtuelnom ligom gde će se bodovati tehnika izvođenja loptom. Zato, pratite rangiranje, uključite drugare i krenite ka samom vrhu.

foto: Promo
foto: Promo

Ko propusti ovu priliku, nova mu se ukazuje u sredu, 20. juna na istom mestu, uz Talent centar Rejting ligu. Najmlađi talenti uživaće u različitim izazovima, ali i uz slatke Frikom letnje nagrade. Pratite nas jer svaki dan vas čeka nova igra.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track