POZNATI TRENERI, KOMENTATORI, FUDBALERI I TALENTI NA JEDNOM MESTU: Kurir te poziva da dođeš i osvojiš neku od nagrada
Foto: Promo

Stručnjaci i talenti zajedno

POZNATI TRENERI, KOMENTATORI, FUDBALERI I TALENTI NA JEDNOM MESTU: Kurir te poziva da dođeš i osvojiš neku od nagrada

Mundijal 2018 -

U pregameu, koji počinje sutra u 19.30, gostuje poznati fudbalski komantator Milojko Pantić, koga ne treba posebno predstavljati. Zovu ga "čovek bez dlake na jeziku", a to je i više nego dovoljno da opiše o kakvom se komentatoru radi. Bio je na više od deset Mundijala i pokušaće da nam dočara atmosferu tadašnjih svetskih prvenstava, uz komentare dosada odigranih utakmica. Stručna analiza “orlova” se podrazumeva!

Pored toga, u periodu od 14 do 20 časova možeš pozvati svog drugara ili prijatelja na duel i pokazati ko je bolji u igri loptom. Snimamo sve duele i proglašavamo pobednika, a svakom takmičaru sledi lepa nagrada. Rezultati izazova biće objavljeni na instagram profilu Talent centra, koji okuplja najmlađe fudbalske talente i spaja ih sa trenerima, stručnjacima i organizacijama.

foto: Promo

Od 18.30 do 18.50 učestvuj u live panelu direktno iz Ušće SC sa gostima:

Renato Pirša, direktor Coerver Coachinga za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju, kao i dugogodišnji sportski radnik i trener sa velikim iskustvom u radu sa mlađim kategorijama u nekoliko klubova. Od 2013. godine bio je stručni koordinator rada sa mlađim selekcijama u ŽFK Spartak Subotica. Od 2014. godine imenovan je za tehničkog direktora Coerver Coachinga za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju.

Podsetimo, Coerver Coaching je više od 30 godina globalni edukativni program i lider u fudbalskoj obuci igrača. Ovaj program je edukovao više od milion igrača, a danas ima svoje razvojne centre u 45 zemalja širom sveta i sarađuje sa najvećim klubovima i savezima Evrope kao što su Čelsi, Bajer Minhen, Fudbalski savez Francuske...

Uz Piršu, gost će biti i Duško Grujić, rukovodilac rada u Omladinskoj školi FK Vojvodina i zamenik direktora i rukovodilac rada u Omladinskoj školi FK Vojvodina iz Novog Sada. Posle uspešne karijere u zemlji i inostranstvu, stekao je dugogodišnje iskustvo u radu sa mlađim kategorijama i dobar je poznavalac stanja u omladinskom fudbalu u Srbiji.

Pokaži talenat. Druži se sa nama. Uživaj u nagradama.

Doživi prvenstvo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track