EKSKLUZIVNO ZA KURIR IZ UŠĆA SPEKTAKL POSVEĆEN MUNDIJALU Milojko Pantić: Igrači su umorni zato je malo golova (KURIR TV)
Foto: Printscreen

doživi prvenstvo

EKSKLUZIVNO ZA KURIR IZ UŠĆA SPEKTAKL POSVEĆEN MUNDIJALU Milojko Pantić: Igrači su umorni zato je malo golova (KURIR TV)

Mundijal 2018 -

U današnjoj emisiji "Doživi prvenstvo" gost je sportski komentator Milojko Pantić

On je istakao da mu se čini da su fudbaleri pewumorni i da je zato malo golova, ali i rekao da veruje da će kako Mundijal bude odmicao efikasnost biti veća.

Pantić je pričao i o reprezentacijama Argentine i Hrvatske, ali i naveo da se može dogoditi da duel Srbija - Švajcarska bude prvi koji će se završiti bez golova.

Tokom 32 dana na centralnom trgu u prizemlju “Ušća” biće postavljen studio iz kojeg ćemo svakodnevno pre i posle svake važnije utakmice emitovati program sa najrazličitijim gostima koji će cela Srbija moći da prati uživo.

Pored toga, svakoga dana između 12 i 20 časova sve posetioce očekuje nezaboravan provod. Ušće postaje mesto gde se spajaju, inspirišu i aktiviraju talenti, koje pokreće i motiviše svakog pojedinca, dajemo podršku svima kojima je potrebna, učestvujemo u zabavnim aktivnostima, i sve to kroz promociju Srbije i brojnih mogućnosti koje nudi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track