Najnovije vesti

PIJANISTA I BIVŠI MINISTAR O FUDBALU I FILHARMONIJI: Kurir te poziva na učenje o fudbalu i muzici
Foto: Promo

Fudbal i Filharmonija

PIJANISTA I BIVŠI MINISTAR O FUDBALU I FILHARMONIJI: Kurir te poziva na učenje o fudbalu i muzici

Mundijal 2018

Gost u sutrašnjoj emisiji „Doživi prvenstvo” biće direktor Beogradske filharmonije i bivši ministar kulture i informisanja Ivan Tasovac.

Razgovaraćemo o Svetskom prvenstvu i o tome kakva su njegova očekivanja. Tasovac će govoriti i o novim projektima koji očekuju Beogradsku filharmoniju.

Uz to, sutra je veliko finale za najmlađe, ali i druženje u okviru Talent centra u Ušće SC.

Od 18.30 časova u live prenosu stručnjaci će govoriti o „Važnost odnosa dete–trener–roditelj–škola u savremenom sportu“.

Prva gošća je Marijana Mladenović, sportski psiholog i profesor sportske psihologije, koja u svojoj praksi sarađuje sa različitim sportistima svih uzrasta i kategorija, kao i sa roditeljima i sportskim organizacijama.

foto: Promo

Pored nje, gost će biti i Dragan Perišić, instruktor u „Open Fun Football School” i organizator sportskih programa za decu. Ovaj projekat danske organizacije „Cross cultures“ koristi sport, odnosno fudbal u cilju uticaja na socijalnu povezanost. Uz to, sarađuje i sa norveškim fudbalskim savezom, a radi i u nekoliko zemalja Balkana, istočne Evrope i Bliskog istoka. Perišić organizuje i zabavne škole fudbala, edukuje trenere, roditelje i decu. Projekat relizuje oko 750 zabavnih škola za više od 150.000 dece, koju sprovodi oko 13.000 trenera.

Pridruži nam se od 14 do 20 časova u Ušće SC, koji je mesto za sve sportske želje, i zauzmi svoje mesto na rang-listi Talent centra. Pored toga, tražimo i najboljeg prognozera Svetskog prvenstva.

Podrži Srbiju. Doživi prvenstvo.

Promo

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja