ne sviđa im se mažić

BRAZILCI KIPTE OD BESA: Zar Srbin da nam sudi četvrtfinale! (KURIR TV)

Mundijal 2018 -

Najbolji srpski sudija Milorad Mažić dobio je ogromno priznanje od čelnika Svetske kuće fudbala, pošto je delegiran da sudi derbi četvrtfinala Mundijala između Brazila i Belgije, koji je na programu u petak od 20 časova.

Brazilci nisu oduševljeni što će baš srpski sudija deliti pravdu na meču protiv Belgije. Ugledni brazilski list "Globo" podseća da je Mažić sudio finale Lige šampiona između Real Madrida i Liverpula. Ističu da nije uticao na rezultat, ali da je napravio veliki propust jer nije pokazao ni ćuti karton Serhiju Ramosu posle rušenja Mohameda Salaha.

"Globo" navodi da je Mažić doneo jednu izuzetno diskutabilnu odluku i na meču između Senegala i Kolumbije, kada je olako na sugestiju VAR-a promenio prvobitnu odluku da dosudi penal u korist Senegalaca.

Posebno ističu kritike na račun Srbina tokom Mundijala u Brazilu 2014. Pozivaju se na portale koji su tada označili Mažića kao najgoreg sudiju Mundijala.

Nisu oduševljeni ni navijači Brazila što će baš Mažić sa pomoćnicima Milovanom Ristićem i Daliborom Đurđevićem suditi meč Brazil - Belgija. Smeta im što Srbin odlučuje o njihovoj sudbini, a Brazil je upravo Srbiju eliminisao sa Mundijala...

Kompanija Frikom je ponosna što je i ove godine ostvarila partnerstvo sa Fudbalskim savezom Srbije. Frikom potvrđuje snažnu podršku koju brend već godinama pruža reprezentaciji i kroz sladoled "GOOL", zvanični sladoled FS Srbije. Time je potvrđena dugogodišnja podrška koju Frikom daje sportu u Srbiji i zdravom načinu života, kao i zdravom navijanju.

Kurir sport, Dejan Ignjatović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: KK Crvena zvezda počela pregovore. Da li je ovo prvo pojačanje za narednu sezonu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track