OGLASIO SE SUDIJA KOJI JE ŽESTOKO OSAKATIO SRBIJU: Evo šta je Feliks Brih poručio za nemačke medije posle sramne krađe Orlova!
Foto: Dado Đilas

SRAMOTA

OGLASIO SE SUDIJA KOJI JE ŽESTOKO OSAKATIO SRBIJU: Evo šta je Feliks Brih poručio za nemačke medije posle sramne krađe Orlova!

Mundijal 2018 -

Sudija koji je oštetio reprezentaciju Srbije na utakmici sa Švajcarskom Feliks Brih po dlasku u Nemačku dao je izjavu za tamošnje medije.

Kako prenosi nemački "DFB" sudija koji je žestoko oštetio Srbiju u meču sa Švajcarskom, oteran je od strane FIFA upravo zbog detalja iz ovog meč koji se dogodi u 66. minutu kada nije svirao očigledan penal nad Aleksandrom Mitrovićem.

Feliks Brih je između ostalog izjavio:

foto: Pritnscreen

"Gorko razočaranje za mene i moj tim, ali život se nastavlja, a mi ćemo se vratiti", rekao je po povratku u rodnu Nemačku sudija koji je sa svojim pomoćnicima završio sagu na Mundijalu.

foto: AP

A kako prenose uticajni švajcarski mediji, iz njihovih izvora blsikih FIFA sudijskoj komisiji, Feliks Brih se po povratku u Nemačku konačno "oseća sigurno".

foto: Reuters

Feliks Brih, sudija koji je oštetio reprezentaciju Srbije na utakmici sa Švajcarskom, u okviru drugog kola grupe na Svetskom prvenstvu, juče je poslat kući sa najveće fudbalske smotre.

Švajcarska je slavila sa 2:1, a ostaje pitanje šta bi se sve dogodilo da je nemački arbitar dosudio jedanaesterac u 66. minutu.

FIFA je Feliksa Briha juče poslala kući, zajedno sa još četvoricom sudija i on neće više suditi na Mundijalu u Rusiji.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: KK Crvena zvezda počela pregovore. Da li je ovo prvo pojačanje za narednu sezonu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track