SVETSKI HIT: Srbin traži ženu na netu

Srpski gospodin iz rusije izazvao pomamu

SVETSKI HIT: Srbin traži ženu na netu

Planeta -
Don Milisav Brzi iz Sankt Peterburga javno prikazao sve svoje adute nadajući se da će pronaći srodnu dušu i tako stekao ogromnu popularnost
1 / 4

SANKT PETERBURG - Sve stavio na kocku.Prebogati Srbin iz Sankt Peterburga u Rusiji, koji sebe naziva Don Milisav Huan Gonzales Brzi (39), ekskluzivnim fotografijama na kojima pozira okružen neverovatnim bogatstvom pokušava da pronađe ljubav svog života na internetu. On je čak postavio i primamljivi oglas, u kojem je opisao kako bi želeo da njegova izabranica izgleda, kao i broj telefona na koji bi zainteresovane dame mogle da se jave. Zbog toga je za kratko vreme postao pravi hit na mreži i jedan od najpoznatijih Srba, a o njemu već sada pišu gotovo svi svetski mediji, uključujući i popularni britanski Dejli mejl.Ostavio i telefonGospodin Brzi istakao je pored svojih fotografija da bi želeo da njegova buduća supruga ima od 16 do 20 godina, a naglasio je da bi s njom najpre bio u vezi, a kasnije i u braku.- Svim neudatim damama koje žele da život provedu pored mene, u lepotama mog doma: u nastavku mogu videti sve njegove čari. Sa ukusom sam sređivao svaku prostoriju, možda baš za tebe. Javi se! - napisao je don Milisav.Raskoš na sve straneInače, na njegovim fotografijama vide se ogromne sobe sa zlatnim tapetama, raskošna kupatila sa đakuzijem i prostorije izgrađene u baroknom stilu s mermernim podovima, ukrasima, slikama i skulpturama od vrednosti. Međutim, gospodinu Brzom izgleda sve to nije bilo dovoljno pa je odlučio da enterijer i lično ulepša svojom malenkošću, noseći tokom slikanja pufnaste roze bademantile, frakove i svilene pidžame. Ta kombinacija upravo ga je i učinila poznatim.

Niko ne zna ko je Don MilisavOglas Huana Gonzalesa nedavno je postao veoma popularan na prostoru bivše Jugoslavije, ali dosad se nije pojavio niko ko zna nešto više o misterioznom Srbinu iz Sankt Peterburga. Njega dosad niko nije prepoznao, niti ima objašnjenje na koji je način on došao do velikog bogatstva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track