HOROR: Britanci godinama silovali gluvonemu devojčicu!

Brutalno mučili mladu Pakistanku

HOROR: Britanci godinama silovali gluvonemu devojčicu!

Planeta -
Ilijas Ašar (84) i njegova žena Talat (67) iživljavali se nad devojkom koju su na silu odveli od roditelja, pa od nje napravili roba

MANČESTER - Jezivo.Britanac Ilijas Ašar (84) iz Salforda u oblasti engleskog Mančestera i njegova žena Talat (67) više od 10 godina silovali su i brutalno tukli mladu gluvonemu Pakistanku koju su držali u zatočeništvu, u podrumu svoje kuće, i koristili je kao seksualnog roba. Nesrećna devojka za njih je pored toga morala da obavlja najteže poslove, a redovno je zlostavljana na najstrašnije moguće načine.Oteli je od roditeljaStari par monstruma je nesrećnu devojku, čije ime nije objavljeno, odvojio od roditelja u Pakistanu kad je imala samo 10 godina. To su učinili smo da bi dobili dodatne beneficije od države, a devojčicu su pomoću lažnog pasoša, u kojem je pisalo da ima 19 godina, doveli u Britaniju. Pakistanka je u novu zemlju stigla 24. juna 2000. U početku su joj Ašarovi davali poklone, ali situacija se ubrzo drastično promenila i ona je postala njihov rob.Devojka je od svoje desete do dvadesete godine spavala na betonskom podu podruma u kući svojih tamničara. Par ju je svakodnevno primoravao da radi sve poslove, uključujući čišćenje čitave kuće vredne 355.000 evra, kuvanje, šivenje, pranje odeće i peglanje. Uz to devojku, koja nije mogla ni da čuje ni da govori, starac Ilijas brutalno je tukao i često ju je silovao. Talat je za sve to znala, ali nikad nije pokušala da ga spreči, već je ponekad i učestvovala u maltretiranju.Osuđeni zbog zločinaInače, Ašar je proglašen krivim po 13 tačaka optužnice za silovanje, dok je Talat oslobođena optužbi za napad. Uz to, oboje su osuđeni za trgovinu ljudima i varanje na doprinosima, zbog čega im preti zatvorska kazna. Devojka sada ponovo živi sa svojom porodicom u Pakistanu.

Podržavala muža monstruma... Talat Ašar
Podržavala muža monstruma... Talat Ašar

Devojka bila zarobljena...Podrum strave
Devojka bila zarobljena...Podrum strave

Ilustracija: Shutterstock
Ilustracija: Shutterstock

Primoravali su me na užaseZlostavljana devojka je tokom saslušanja u policiji, kad je otkriveno iživljavanje njenih hranitelja, saopštila detalje iz svog života.- Bila sam slaba jer sam stalno radila, pa nisam mogla da se odbranim. Neprestano čišćenje je bilo ceo moj život. Nekad sam i satima kuvala za njih. Gospođa bi se ljutila na mene što pravim buku, ali nisam ni znala da je pravim jer sam gluva. Sedela bih sama u podrumu i satima plakala. Starac je veoma loš čovek. Primoravao me je na seks - rekla je Pakistanka prilikom najdužeg saslušanja žrtve silovanja u britanskoj istoriji, koje je trajalo čak 49 dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja