Tinejdžerka (17) u tašni nosila mrtvu bebu!

Amerikanka izazvala zgražavanje širom sveta

Tinejdžerka (17) u tašni nosila mrtvu bebu!

Planeta -
Tiona Rodrigez (17) iz Njujorka nosila sa sobom krvavi fetus dok je šetala gradom i pljačkala radnje, što je slučajno otkrilo obezbeđenje prodavnice „Viktorijas sikret“ kada je ukrala njihovu robu

NJUJORK - Jezivo.Amerikanka Tiona Rodrigez (17) iz Njujorka nosila je u svojoj ručnoj torbi mrtvu, još krvavu bebu dok je šetala gradom i obilazila radnje. To su slučajno otkrili članovi obezbeđenja u prodavnici donjeg veša „Viktorijas sikret“, koji su videli da je tinejdžerka ukrala nešto od njihove robe pa su zatražili da je pretresu. Rodrigezova, koja živi s majkom i dvogodišnjim sinom, s drugaricom Fransis Estevez (17) obilazila je poznate njujorške radnje i pelješila ih. Dete u plastičnoj kesiMeđutim, u jednoj od prodavnica poznatog brenda donjeg rublja tinejdžerke lopovi su uhvaćene. Član obezbeđenja odveo ih je u zasebnu prostoriju i pozvao policiju. Policajci su zatim, na opšte zaprepašćenje svih, u Tioninoj torbi pronašli sumnjiv svežanj umotan u crnu plastičnu kesu, za koji se ispostavilo da je još krvavi fetus. On je dodatno bio zamotan u odeću i pokriven ukradenim gaćicama i brusevima. Rodrigezova je policiji rekla da je prethodnog dana imala pobačaj i da nije znala šta da uradi s bebom, zbog čega ju je nosila unaokolo.Izvor iz policije rekao je da je tinejdžerka bila trudna svega šest i po meseci, međutim, postoje navodi i da je do kraja iznela trudnoću. Istraga je još u toku, a tačan uzrok smrti bebe biće utvrđen obdukcijom, jer se zasad ne isključuje mogućnost da je ona ubijena. Dotad je devojka monstrum prebačena u bolnicu „Belvi“ na ispitivanje.Prijatelji u neverici- Ona je dobra i ne mogu da verujem da je to uradila. Ko uopšte radi tako nešto? Nisam ni znala da je trudna. Išla je u školu i normalno se ponašala. Odrasle smo zajedno... Verovatno nije znala šta radi. Ona nikoga ne bi mogla da povredi! - rekla je Tionina drugarica iz detinjstva Zami Ford (17). Inače, Tiona se u sredu uveče na Fejsbuku žalila na bolne trudove i dodala kako je uzbuđena zbog intervjua za posao na kojem je bila tog dana.

Užas... Policija odnosi bebu na obdukciju
Užas... Policija odnosi bebu na obdukciju

Ogroman broj trudnih maloletnicaU Americi svake godine oko 820.000 tinejdžerki zatrudni, što znači da 34 odsto maloletnica bar jednom ostane u drugom stanju pre svoje dvadesete godine. SAD na te slučajeve potroše čak sedam milijardi dolara, a dve trećine mladih trudnica nikada ne završi srednju školu. Susedna Kanada ima duplo manje zabeleženih maloletničkih trudnoća, Francuska i Nemačka četiri puta manje, a Japan čak osam puta manje.

http://www.youtube.com/watch?v=iSrISadsbgo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track