PREDEBELA ZA UBISTVO: Optužena da je prignječila i ubila dete, smršala 376 kilograma

Drastična dijeta

PREDEBELA ZA UBISTVO: Optužena da je prignječila i ubila dete, smršala 376 kilograma

Planeta -
U januaru 2012. godine Majra Rozales je oslobođena optužbi za ubistvo sestrića, kojeg je navodno usmrtila tako što se slučajno okrenula i prignječila ga svojim tada 466 kilograma teškim telom

Majra Rozales (32) je u poslednje dve godine skinula dva 'tega' sa sebe. Jedan je pao pošto je oslobođena optužbi za ubistvo sestrića 2008. a drugi nakon što je drastično oslabila.

U januaru 2012. godine Majra Rozales je oslobođena optužbi za ubistvo sestrića, kojeg je navodno usmrtila tako što se slučajno okrenula i prignječila ga svojim tada 466 kilograma teškim telom. To je bilo prvo olakšanje za nju.

Drugo je stiglo pošto je odlučila da izgubi višak kilograma. Oslobađajuću presudu Rozales je dobila zato što je njen advokat, Sergio Valdez, sudu uspeo da dokaže kako je ona bila "predebela za ubistvo".

Debelo na kvadrat, pa na kub
Debelo na kvadrat, pa na kub

Osim toga i lekari su na sudu svedočili kako je njen sestrić umro od udaraca zadobijenih predmetom, a ne od gušenja.

Krivicu za ubistvo na karju je priznala njena sestra, Džejmi Rozales, koju je je i Majra na sudu optužila za udaranje deteta po glavi, nogama i rukama.

U nepune dve godine, Rozales je s 466 kilograma došla na neverovatnih 90 kilograma.

- Mnogo toga je zapravo u načinu ishrane. Jedem zdravu hranu, a sve meri nutricionista- rekla je Rozales. Njena nova fotografija pojavila se na Fejsbuku, i izazvala zaprepašćenje i oduševljenje prijatelja i pratioca.

http://www.youtube.com/watch?v=ik-RYOy7nME

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja