(NE)SREĆNI DOBITNICI 190 MILIONA EVRA: Razvode se godinu dana nakon osvajanja loto premije
Foto: Dejli Mejl

I bogati plaču

(NE)SREĆNI DOBITNICI 190 MILIONA EVRA: Razvode se godinu dana nakon osvajanja loto premije

Planeta -
Oni koji dobro poznaju Adriana Bajforda (43) i njegovu suprugu Gilian (41) tvrde da je par već neko vreme imao problema u braku i da žale zbog toga jer su pre bili lepa, mala porodica koja je vredno radila

LONDON - Adrian Bajford (43) i njegova supruga Gilian (41) nadali su se da će dobitak premije od 190 miliona evra na lutriji održati porodicu zajedno. Međutim, kako kažu, njihova veza je nepovratno promenjena zbog čega su se odlučili na razvod.

Adrian priznaje da već neko vreme nisu zajedno, ali negira da je afera kriva za prekid.

Gillian živi u vili vrednoj šest miliona funti u koju su došli iz skromne trosobne kuće, a Adrian je na imanju vrednom 500.000 funti.

"Gillian i ja smo dobro. Bilo je užasnih glasnina mesecima, ali sve su gluposti. Rastali smo se, ali smo dobro. Imamo decu i još uvek razgovaramo. Svi smo sretni i život ide dalje", naveo je Adrian.

Adrian i Gilian su postali poznati ne samo jer su osvojili ogroman dobitak na lutriji nego i zbog toga kako je to promenilo njihove skromne živote.

Gilian je radila noćne smene u lokalnoj bolnici, a Adrian je vodio malu prodavnicu muzičkih instrumenata. Nakon dobitka na lutriji Gilian je rekla da niko od njih zapravo ne shvata koliko je 190 miliona evra jer su uvek radili i štedeli za praznike ili stvari koje im trebaju.

Dobitak su proslavili u piceriji sa ćerkom (8) i sinom (6), a na godišnji odmor otišli su u škotski karavan park. Adrian je odlučio da nastavi da radi u prodavnici jer je uživao u tom poslu.

Zamenili su svoju skromnu kuću za letnikovac za sedam spavaćih soba koji je smešten na preko 100 hektara šume i poljoprivrednog zemljišta. Kupili su luskuzne automobile, uključujući mercedes, audi i mini, našli su se na listi najbogatijih ljudi u Velikoj Britaniji, između Ringo Stara i Erika Kleptona.

Oni koji ih dobro poznaju tvrdili su da već neko vreme imaju problema u braku i da žale zbog toga jer su pre bili lepa, mala porodica koja je vredno radila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track