ŠTO REĐE TO BOLJE: Žirinovski najavio standarde za seks!
Foto: REUTERS

Kontroverzni političar ne prestaje da šokira

ŠTO REĐE TO BOLJE: Žirinovski najavio standarde za seks!

Planeta -
Žirinovski u Dumi predložio i zabranu televizijskog prikazivanja nekih od kultnih ruskih filmova, jer se u njima propagira alkoholizam...

MOSKVA - Lider ruske Liberalno demokratske partije (LDPR) Vladimir Žirinovski rekao je u Moskvi da su članovi njegove partije već prešli na vegetarijansku ishranu, a da će im ove godine uvesti i “standarde za seks”.

„Što ređe to bolje, tri do četiri puta godišnje je dovoljno”, ocenio je Žirinovski u vezi sa pomenutom “standardizacijom” u partiji, čijim je članovima, prema njegovim rečima, zabranjeno da puše, da piju i da jedu meso, a to su pravila sa kojima su ušli u 2014. godinu.

Kako prenose ruski mediji, Žirinovski je u današnjem obraćanju u Dumi predložio zabranu televizijskog prikazivanja nekih od kultnih ruskih filmova, jer se u njima propagira alkoholizam.“To je ironija naše kulture. Deda Mraz pijan, Snežna kraljica pijana, policajci pijani, vozači pijani, a onda se mi čudimo odnosu prema našoj zemlji”, rekao je Žirinovski.

Nešto kasnije zamenik poslaničkog kluba LDPR Sergej Ivanov rekao je da izhjave Žirinovskog o zabrani pušenja,! konzumiranja alkohola i mesa, kao i preporuke za seksualni život članova partije, treba shvatiti kao šalu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja