MISTERIJA U SAN ANTONIJU: Obišla celi svet, a nestala kod svekra i svekrve!
Foto: Youtube

Policija intenzivno traga za nestalom

MISTERIJA U SAN ANTONIJU: Obišla celi svet, a nestala kod svekra i svekrve!

Planeta -
Lijen Berden koja se nedavno vratila kući nakon dvogodišnjeg putovanja oko sveta, misteriozno je nestala nedaleko od kuće svekra i svekrve, gde je, zajedno sa mužem, bila u gostima

DENVER - Lijen Berden (33), koja se nedavno vratila kući nakon dvogodišnjeg putovanja oko sveta, misteriozno je nestala nedaleko od kuće svekra i svekrve, gde je, zajedno sa mužem, bila u gostima.

Ona je poslednji put viđena 17. januara, kada je otišla da trči nedaleko od njihove kuće u Garden Ridžu, predgrađu San Antionija u Teksasu.Ona i suprug Džoš posetili su njegove roditelje nekoliko nedelja nakon povratka sa dugog puta, a planirali su da se vrate kući u Denver i potraže posao. Policija Garden Ridža saopštila je da je detaljno pretražila oblast oko grada i da će pratiti svaki trag.

Nemamo predstavu šta se dogodilo, za sada nema nikakvih indicija, a policija nas je obavestila da ni oni ne znaju gde bi Lijen mogla da bude”, izjavio je brat nestale žene Majkl Hekt.

U saopštenju na Fejsbuku porodica je napisala:“Nismo izgubili nadu da ćemo naći Lijen. Današnja potraga nas samo učvršćuje u uverenju da moramo da pojačamo napore i razmislimo o još nekim mestima gde bi mogla da bude.”

http://www.youtube.com/watch?v=TwdHxnDAK68

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track