PRESTRAVIO SE: Ukrao torbu misleći da je u njoj novac, a kada ju je otvorio iz nje je provirila ruka

Neobičan događaj u Indiji

PRESTRAVIO SE: Ukrao torbu misleći da je u njoj novac, a kada ju je otvorio iz nje je provirila ruka

Planeta -
Lokalni džeparoš u Indiji se i više nego iznenadio kada je u torbi koju je ukrao, verujući da se u njoj nalazi novac, zatekao dvonedeljnu bebu

INDIJA - Lokalni džeparoš u Indiji se i više nego iznenadio kada je u torbi koju je ukrao, verujući da se u njoj nalazi novac, zatekao dvonedeljnu bebu.

Kišor Kale (20) prodavao je lakove za nokte u jednom vozu koji je saobraćao u Indiji. U jednom vagonu je spazio napuštenu torbu blizu prtljaga.

Ponadavši se da je u torbi novac ili neke druge dragocenosti Kale je ukrao torbu i izašao iz voza. Ali kada je na peronu otvorio zelenu torbu šokirao se kada je video bebinu ruku koja pokušava da ga dohvati. Tako prestravljen pokušao je da pobegne ali su ga na svu sreću uhvatili. Ljudi su se potom okupili oko torbe da provere kako je beba i zatekli je kako mirno spava u torbi.

Kišor Kale je uhapšen, a beba je odmah odvezena kod lekara gde je ustanovljeno da je zdrava pa je potom prebačena u jedan dom za nezbrinutu decu u Mumbaiju. Ono što je paradoks u celom događaju je da je lopov zapravo spasao život malom dečaku.

"Dečak bi umro u torbi da je Kale nije ukrao misleći da se u njoj nalazi novac", izjavio je jedan od policajaca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track