Najnovije vesti

PENSILVANIJA: Srbin švercovao drogu u automatu za piće!
Foto: Rojters

Uhapšen u akciji američke policije

PENSILVANIJA: Srbin švercovao drogu u automatu za piće!

Planeta
Jovan Ignjatović (27) je preuzeo pošiljku iznajmljenim kamionom u Bensalemu i odvezao je, u pratnji Dejvida Pelikota (36), do skladišta u Filadelfiji. Policija je u skladištu zatekla 30 kg marihuane

VAŠINGTON - Policija američke države Pensilvanija uhapsila je Srbina Jovana Ignjatovića (27) zbog posedovanja, prometa i proizvodnje marihuane, preneli su danas američki mediji.

Ignjatović je uhapšen sa stanovnikom države Jute koji su drogu pokušali da prokijumčare u automatu za prodaju gaziranog pića. Policija u Pensilvaniji je juče dobila dojavu o pošiljci sa drogom koja je imala nepostojeću adresu firme za dostavu paketa.

Ignjatović je preuzeo pošiljku iznajmljenim kamionom u Bensalemu i odvezao je, u pratnji Dejvida Pelikota (36), do skladišta u Filadelfiji gde su potom uhapšeni. Policija je u skladištu zatekla automate sa gaziranim pićima, gajbice i kartonske kutije, a iz celog prostora se širio jak miris sirovine marihuane.

U skladištu je zaplenjeno 20 kilograma marihuane, a u kamionu kojim su se osumnjičeni dovezli još 10 kilograma .Ignjatović i Pelikot su u ponedeljak veče izvedeni pred sud koji im je odredio kauciju od 50.000, odnoso 65.000 dolara.Policajcima su u potrazi za drogom pomogali psi tragači.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...