STRAVIČNO: Pitbul napao i zaklao bebu!

Tragedija potresla britanski Blekburn

STRAVIČNO: Pitbul napao i zaklao bebu!

Planeta -
Užas: Avu-Džejn Korles staru samo 11 meseci ubio porodični pas Kiler, što u prevodu znači ubica, dok je majka Kloi King (20) sa dečkom gledala TV

LONDON - Zver!Jedanaestomesečnu bebu iz Britanije Avu-Džejn Korles napao je i ubio porodični pas rase pitbul dok joj je majka Kloi King (20) sa dečkom Lijem Rajtom (26) gledala TV u drugoj prostoriji. Ljubimac po imenu Kiler, što u prevodu sa engleskog znači ubica, ušao je u sobu u kojoj je nesrećna devojčica spavala i u divljem napadu joj naneo smrtonosne povrede, usled kojih lekari nisu mogli da joj pomognu. Policija je uhapsila nemarni par zbog sumnje da su počinili ubistvo iz nehata time što su dozvolili da dođe do napada.Nije bilo spasaKloi i njen dečko Li u ponedeljak uveče su sedeli u dnevnoj sobi svoje kuće u Blekburnu kad su čuli strašne zvuke iz sobe u kojoj je spavala Kloina ćerka. Odmah su posumnjali da je Kiler napao bebu i požurili da je spasu iz čeljusti zveri, međutim, bilo je prekasno jer joj je pas naneo toliko stravične povrede da je gotovo cela soba bila prekrivena krvlju. Policija je kasnije objavila da je pas usmrćen, a da su majka i očuh privedeni.Bebin biološki otac Din Korles je skrhan bolom istakao da se nikada neće oporaviti od tragedije koja ga je zadesila.- Bila je najlepša i najslađa devojčica. Bila je čitav moj svet! Svakog dana će mi nedostajati, ne znam šta ću sa sobom - istakao je Din.OpasnostInače, uzgajanje američkih pitbul terijera i sličnih rasa, poput američkih i irskih staford terijera, zabranjeno je na teritoriji Britanije od 1991. na osnovu Zakona o opasnim psima. Nažalost, i pored zakonske zabrane, nesrećni slučajevi se dešavaju, pa su tako samo u 2013. psi ubili četiri osobe, a među njima je i četvorogodišnja devojčica koju je zaklao porodični ljubimac.

Krive njih... Majka Kloi i njen dečko Li uhapšeni su zbog optužbi da su počinili ubistvo iz nehata
Krive njih... Majka Kloi i njen dečko Li uhapšeni su zbog optužbi da su počinili ubistvo iz nehata

Rastrzao životinjePRAVIO PROBLEMEKomšije koje žive blizu kuće Kloi King, gde je pitbul Kiler ubio malu Avu-Džejn Korles, rekle su da je pas oduvek važio za agresivnog i da su i ranije imali problema s njim. Naime, pored toga što je uvek besno lajao na prolaznike, neretko se dešavalo da pobegne iz dvorišta, a onda je kidisao i napadao svakoga ko bi mu se našao na putu. Nedavno, krajem prošle godine, pitbul je u dvorištu suseda zaklao mačku. I pored brojnih žalbi, vlasnici nikada nisu preduzeli mere da obuzdaju zver.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track