5. ŽRTVA FEJSBUK IGRE: Mladi ragbista pio do smrti!
Foto: Facebook

Nova žrtva Neknominejta

5. ŽRTVA FEJSBUK IGRE: Mladi ragbista pio do smrti!

Planeta -
Bredli Ejms iz Notingema u Engleskoj je objavio video sebe na Fejsbuku, na kome se čuje kako kaže "Ovako se pije" i onda ispija litar mešavine džina i čaja. Četiri dana kasnije pronađen je mrtav u svom stanu
1 / 7 Foto: Facebook

NOTINGEM - Igra opijanja "Neknominejt", koja je veoma popularna u poslednje vreme na internetu, odnela je novu žrtvu. Prodavac i ragbista Bredli Ejms je umro nakon što je popio skoro litar mešavine džina i kesica od čaja.

Bredli Ejms iz Notingema u Engleskoj je objavio video sebe na Fejsbuku, na kome se čuje kako kaže "Ovako se pije" i onda ispija litar alkoholnog pića. Četiri dana kasnije, Bredli Ejms je pronađen mrtav u svom stanu.

Kako se procenjuje, Bredli je popio skoro 30 čašica alkoholnog pića za samo dva minuta.

Govoreći u kameru on je rekao: "Gledao sam vas kako igrate Neknominejt i mislim da niste baš dobri. Zato sam sebi kupio džin i pokazaću vam kako se to radi".

Ejmsa su majka i prijatelji upozorili da je ono što radi veoma opasno. Njegov prijatelj mu je napisao: "Neko je umro radeći to što ti radiš. Nemoj to nikada više ponoviti". Bredli je rekao da neće, ali da je morao da pokaže "Ko je glavni".

Neknominejt je igra koja je postala popularna u Australiji, ali se putem interneta proširila na ceo svet. Ovo je već peta smrt u poslednjih mesec dana koja se povezuje sa ovom opasnom internet igrom ispijanja. Neknominejt je igra koja je potekla iz Perta u Australiji. Najčešće mladi ljudi izazivaju jedan drugog da piju nenormalne količine alkohola, ili neobične kombinacije. Potom treba da izvrše neki izazov. To sve usnimaju, a potom okače na društvene mreže.

http://www.youtube.com/watch?v=Q6_FeUarFWk
http://www.youtube.com/watch?v=ygczHwYsC4Y

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track