DEPRESIVNI KINEZ SKOČIO U KAVEZ SA TIGROVIMA: Hteo sam da im ulepšam dan!
Foto: Printscreen Yt

Nezadovoljan poslom

DEPRESIVNI KINEZ SKOČIO U KAVEZ SA TIGROVIMA: Hteo sam da im ulepšam dan!

Planeta -
Jang Jinhai (27) se bacio u kavez očekujući da će ga tigrovi proždreti. Umesto toga, ženka je pobegla, pa je odlučio da ih izaziva. Tada ga je mužjak ogrebao i ugrizao

PEKING - Čuvari kineskog zoološkog vrta uspeli su da spasu život poremećenog muškarca koji je kazao da želi da ulepša život zatvorenim bengalskim tigrovima, a potom se bacio u kavez.

Naime, Jang Jinhai (27), nekoliko je puta na internetu objavio da je srećan i optimističan jer je dobio posao u gradu Čengdu. Međutim, ubrzo mu je posao dosadio, pa ga je promenio. Ipak, i na novom poslu bilo mu je monotono, pa je dao otkaz.

Nakon jedne posete zoološkom vrtu, napisao je da se oseća depresivno kad vidi da ta veličanstvena bića žive u takvim skromnim uslovima, da su zatvoreni i nisu u mogućnosti da slede svoje prirodne instinkte - da love i ubijaju.

Tada je napisao da je odlučio da žrtvuje sebe kao podršku tigrovima.

"Popeo se sa spoljne strane kaveza i skočio unutra, očekujući valjda, da će ga tigrovi proždreti. Umesto toga, tigrovi su izgledali nervozno, a ženka je pobegla. Tada je pokušao da ih izaziva, a onda ga je mužjak ogrebao i ugrizao.

Ubrzo su pristigli čuvari koji su morali da uspavaju tigra kako bi ga smirili, a muškarca su izvukli iz kaveza", ispričao je svedok Feng Lin.

Jangova porodica ispričala je da je mladić već duže vreme u depresiji i da sada ide kod psihijatra na terapije.

http://www.youtube.com/watch?v=P_25nw1hRpE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track