REKAO DA LIČI NA GOLUMA: Trojica nasilnika na smrt pretukli mladića!
Foto: Printscreen

Završili u zatvoru zbog premlaćivanja

REKAO DA LIČI NA GOLUMA: Trojica nasilnika na smrt pretukli mladića!

Planeta -
Trojica mladića osuđena na zatvorske kazne jer su brutalno pretukli, a zatim gurnuli na šine mladića Rajana Harisona koji je pijan izjavio da jedan od putnika liči na lik Goluma iz Gospodara prstenova

LONDON – Na suđenju za smrt mladića Rajana Harisona (22) koji brutalno pretučen a zatim bačen pod voz jer se marta prošle godine našalio da jedan putnik liči na Goluma- lik iz serijala Gospodar prstenova prikazane su prvi put slike i snimak svirepog ubistva.

Posle suđenja koje je počelo početkom ove godine Džošua Elpečik je priznao ubistvo bez predumišljaja i da je on izazvao tuču u kojoj je stradao Rajan zbog čega je osuđen na pet godina zatvora dok su dvojica njegovih prijatelja Džek Hardi i Hari Miler osuđeni na godinu dana zatvora zbog učestvovanja u tuči.

Sudija Kristofer Kritčlov izjavio je da je to bila stravična smrt koja je loše uticala na porodicu i prijatelje stradalog mladića.

Tužilac Oliver Dunkin rekao je na suđenju da se sve dogodilo veoma brzo, da je snimak pokazao kako je Elpečik na platformi voza udario mladića i da je to bio veoma jak udarac.

Elpečik je izjavio kada je shvatio da je mladića bacio na šine : O moj bože, upravo sam ubio nekoga.

Eplčik i Miler su priznali da su Harisona udarali I da su ga bacilli, dok je hardi pomogao da se nesrećni mladić na silu izvuče iz voza, a posle hapšenje dvojice saučesnika on se predao narednog dana.

Sudija je prihvatio navode njihove odbrane ali je izjavio da je rekacija dvojice mladića bila neprimerna i da su izgubili kontrolu jer su pili. Sudija je naveo da je on bio glavni uzrok sukoba kao, kao I da je posle izlaska iz voza bio veoma agresivan.Braneći Elpčika, advokat Vinsent Koughlin je rekao da je pokazao iskreno kajanje za svoje postupke priznajući krivicu odmah i prihvatio da mora da ide u zatvor.

" On mora da se suoči sa tim da je njegovo nasilno ponašanje je izazvalo strašnu gubitak života drugog mladića, rekao je Elpečikov advokat. Advokati dvojice drugooptuženih Milera i Hardija izjasnili su se da je njihovo učešće u sukobu bilo ograničeno.

Inače četvrti učesnik u tuči Adam Kulikovski je oslobođen od krivice za učestvovoanje u tuči i da nema nikakve veze sa incidentom.

http://www.youtube.com/watch?v=FtNKnjurfNs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track